Teplý zimní obleček Non-stop pro všechny aktivní psy. Chrání nejdůležitější svalové partie a neomezuje v pohybu. Pro Warm je vyroben výhradně z funkčních materiálů. Svrchní vrstva je šusťákovina s Ripstopovým úpletem, která chrání před větrem a vlhkostí.
Nabízím k prodeji oldschoolový český skejty. Malý flamengo 500 Kč velký Pegas 1000 Kč. Dohromady sleva :)
Pouzdro na telefon - na řidítka, ideální pro iPhone 4/4S
Málo používaný .
nabízím kufřík na nářadí, na kosmetiku nebo další využití dle vaší kreativity rozměry: 25 v *34 š *21 cm
PRODÁM KITE 2014 PANSH ACE 6.0M R2F ČERNÝ + PETER LYNN 4-LINE POWERKITE BAR
Stresni nosic thule na volvo s80 od r. vyroby 2007. Stav “uplne v pohode”. Kamos rika, ze tyce jsou univerzalni a patky se daji vymenit podle auta (za to nerucim, nikdy jsem nezkousela :) 1000,-
11.9. Nový, použito 1x
11.9. Nová, použito 1x
Velikost 42 Jsou nové, jednou jsem v nich přišel na trénink a zjistil jsem že jsem vybral vetší velikost. PC 2990, nová cena dohodou. Osobní předání v Ostravě nebo pošta/kurýr. Pro více info prosím PM.
Ručně šitý třísezonní spacák.
Koupené 2019, nevhodná velikost (odchodili asi tak 100km, ale nesedí,účet mam, ale vybledlý). Velikost - spíš 41,5, vyměněný stahovač tkaniček. Původní cena Původní cena 1862,-
Prodám nové akvárium/terárium o rozměrech 150 x 70 x 60 cm (d x š x v), síla stěn 10 mm, zesílené dno. Akvárium bylo určeno pro vodní želvu a je dimenzované na 300 l vody.
sháním žonglovací míčky-vyměním za domací masti či tinktury, extrakty.popr.za penize
Prodám kompaktní, městský discgolfový batoh The Pinch v2 od amerického výrobce Upper Park Design. Nový, nepoužitý. Web výrobce: https://upperparkdesigns.com/products/thepinch
ocelový venkovní stojan tatogga na houpací síť
pro obvod krku 50cm
Novy, pouze vyzkouseny
Minimálně používané městské kolo
Nabízím málo používanou balanční desku Woodboards.