Nabízím cyklistickou helmu. Rok výroby 2009. Model: WORKER Aventicum. Používal jsem ji, i když ne nijak intenzivně. Poslední roky vůbec a zjistil jsem teď, že už mi je malá, tak posílám dál. Nemá za sebou samozřejmě žádný karambol.
Sada SFR Essentials obsahuje chrániče kolen, loktů a zápěstí s dopadovými vrstvami, měkkou vložkou a podpůrnými návleky pro přidané pohodlí. Velikost S.
Prodám AirBike, používaný necelý rok (kupovaný 04/2020, fakturu i případnou smlouvu o prodeji kvůli záruce není problém dodat).
Prodam jogamatku Dhaara. Ecofriendly vyroba, tloustka 3,5cm. Originalni desing. Temer nepouzita, puvodni cena 1890kc.
Prodám sjezdové kolo Haro 357 Magnum, v dobrém stavu, ideální pro začátečníky či slečny.....
lonsky model -> cerny batoh. https://www.2wsports.cz/produkt/2w-sup-alltour-10-8-carbon-design-nafukovac nikde nevybaleny, nevhodny darek. prenecham za 12000. osobni odber praha/vysocina
Batoh JUBÖ 25L WARRIOR je batoh vhodný na jedno až dvoudenní výpravy. Vyrobený z velmi odolného materiálu Polyester KTX s hydrofobní úpravou s důrazem na použitelnost a špičkové zpracování. Kompletně navržen a vyroben v České republice.
Prodám dětské kolo Author, hliníkový rám 16, jako nové, původní cena 15000,- prodám za 9000,-
Dámské inline brusle vel. 37 + chrániče, vše minimálně používané.
Kvalitní přední dětská sedačka na kolo. Instalace na představec řidítek.
Stan Decathlon TOP STAV, použitý jednou
Prodám skladaci detskou postel mezi volant a predni sedacky original od camper de vyrobce na T5 a T6. Včetně popruhu a polštářků. Pc 6tis . Dam za půlku. Pouzita 3x, stav jako nová
Prodáváme odrszedlo6 Firstbike
pás ma 2,5 roka, 100% stav, důvod prodeje - nedostatečné využití pro využití doma či v posilovně rychlost až 14 km/hod. 3 nastavení výšky změří tepovou frekvenci po uchopení rukojeti LED displej 24 přednastavených programů nosnost 120kg
Koloběžka, výška řidítek 90cm, kola r=30cm, delka stupátka 40cm, starší, jezdí, pneu ok, brzdy je třeba vyměnit bločky. Řidítka jsou-nejsou zcela pevná. Obhlídka možná v Praze Holešovicích Tel.732828251
Prodam nove svetlo nad akvarko. Detail zde: https://www.akvatera.cz/led-osvetleni-do-akvaria-intenso-color-15-8w--64-cm-diversa/
skládací nebržděné alu válce Roto, 10cm průměr