topquilt Cumulus TAIGA 480 large underquilt Cumulus SELVA 600 large
Nové, organika, nesedí na moje brzdy. Cena za jeden kus, mám dva.
Nabízím batoh Deuter Aircontact 55+10 v bezvadném stavu.
horské kolo CTM JERRY 2.0
Kamarád vyrábí krásné funkční chůdy. Ze dřeva. Na míru.
Použité akvárium v dobrém stavu včetně filtračního systému a LED osvícením + základní potřeby na čištění akvária.
Jednou použitá slackline Equilibrium.
Nabízím černé návleky na nohy, Decathlon. Už jsem je nenašel na webu, ale stály okolo 300 Kč. Měl jsem je párkrát, nesedli mi - moc velké.. nejsou tedy vytahané. Vel. L. Jsou spíš na jaro/podzim, než vyloženě zateplené na zimu. Neprofouknou.
Prodám novou nepoužitou brašnu Sport Arsenal ART. 515 brašna do rámu velká, https://www.sportarsenal.cz/brasny/art--515/ K vyzvednutí na Hradčanské nebo Palmovce.
Prodam rotoped, použitý jen párkrát. Je bez poškození plné funkční. Původní cena 4000,- nechám za 2000,-
Krásné nové kopačky. Číslo produktu: 10675104 Výrobce: Puma Pohlaví: muži Typy obuvi: Lisovky (FG), Umělá tráva (AG) Sport: Fotbal Řada/Silo: 1.3 Model: Puma Future Kolekce: Puma Eclipse Pack Barva:černá
Prodám čiňky 5kg, vinylové, modrá barva. Odkaz do obchodu: https://www.sportago.cz/p/vinylove-cinky-sportago-kirby-2x5kg Funkční, bez defektu.
Nové, nepoužité: Pravá řadící páčka, sada Deore XT M8100, pro systém 1x12 rychlostí, uchycení systémem I-Spec EV do brzdové páky, včetně lanka, hmotnost 117 g.
Prodám nové narrow wide převodníky na kliky shimano (96 BCD - m8000) - 1x 10, 1x11 mám jich více: 1x 94/96 ONE UP 32z 2x 32t 1x 34t
Černá anglická stylovka na jízdu v každém oblečení a počasí PASHLEY Roadster Sovereign. Prodávám s nákupním listem, kolo je stále v záruce, jedno plné znovu seřízení a kontrola zdarma v ceně, ještě jsem nevyužil. Je v perfektním stavu.
Decathlon kolo/Bike Velikost M - Size M (165-176 cm) Kola 26" - Tyres 26" 2018 - září Dobrý stav, určitě poslouží. Doporučuji! Stěhujeme se , proto prodáváme Každý den k vyzvednutí, či případné prohlídce v centru Prahy 2