Kaabo Mantis 10 60v 24.5 ah mám ji skoro 3 roky, je to ta s LG baterkou 24.5 ah, 60V, najeto asi 1000km, moc jsem ji nepoužíval, PC 35.000
Prodám dětské kolo. Málo použivané. 100% stav. Pro dítě od cca 6 do 9 let. Převzetí Benátky nad Jizerou nebo Praha.
Prodám 4ks nosičů kol na střechu.
Boxovací lapy Piran
NÁRODNÍ MUZEUM : "POKLADY SVĚTOVÉ FILATELIE" . Dvě eurobankovky , jedna klasická , druhá s přítiskem ANNIVERSARY 2020 . Obě perfektní stav ! Cena za komplet .
prodám kliky SRAM APEX 170mm s power-metrem, používané cca 2000km než jsem přešel na kratší plus extra levá klika (power-meter byl upgrade) možnost včetně jedno-převodníku SRAM FORCE 42 zubů
Nabízím kolečkové brusle vel. 45, pánský styl, málo používané + chrániče na kolena + chrániče na zápěstí. Bez vad, pouze osobní odběr Praha 10 Strašnice, ale mohu přiblížit na metro Skalka nebo Strašnická.
V dobrém stavu, funkční dívčí kolo velikost 14. Vyzvednutí v Modřanech, Praha 12
Nastavitelná velikost , nastavitelná ventilace , fotochromatický štít . Homologation EN 1077 : 2007 Class B .
Sportago Whee jumping trampolína 114 cm, červená - perfektní stav
silniční koloběžka v super stavu
Prodam temer nove boty. Jezdil sem v nich 2 dny. Je k nim vsechno, krabice, vystylky, zaruka.
Ahoj, koupili jsme si lístky na https://www.minor.cz/workshop/petrinsky-majak ale synek má nakonec v daný termín jiné plány tak rád přenechám třeba za půl ceny, tj 200 korun nebo případně i zdarma. termín: 2. května v 10:40
Prodám kvalitní dětské/juniorské trailové kolo Orbea Laufey 24 H20 v černé barvě.
Prodám toto krásné kolo.