Prodám lehké dětské kolo vel. 20 Core Nipper. Po servisu - připraveno na ježdění, drobné oděrky, vše funkční, dobrý stav po jednom dítěti. Celkový počet převodů 1x6. Osobní odběr Praha nebo Libčice nad Vltavou fotky posta
Kaabo Mantis 10 60v 24.5 ah mám ji skoro 3 roky, je to ta s LG baterkou 24.5 ah, 60V, najeto asi 1000km, moc jsem ji nepoužíval, PC 35.000
Prodám dětské kolo. Málo použivané. 100% stav. Pro dítě od cca 6 do 9 let. Převzetí Benátky nad Jizerou nebo Praha.
Prodám 4ks nosičů kol na střechu.
Boxovací lapy Piran
NÁRODNÍ MUZEUM : "POKLADY SVĚTOVÉ FILATELIE" . Dvě eurobankovky , jedna klasická , druhá s přítiskem ANNIVERSARY 2020 . Obě perfektní stav ! Cena za komplet .
prodám kliky SRAM APEX 170mm s power-metrem, používané cca 2000km než jsem přešel na kratší plus extra levá klika (power-meter byl upgrade) možnost včetně jedno-převodníku SRAM FORCE 42 zubů
Nabízím kolečkové brusle vel. 45, pánský styl, málo používané + chrániče na kolena + chrániče na zápěstí. Bez vad, pouze osobní odběr Praha 10 Strašnice, ale mohu přiblížit na metro Skalka nebo Strašnická.
V dobrém stavu, funkční dívčí kolo velikost 14. Vyzvednutí v Modřanech, Praha 12
Nastavitelná velikost , nastavitelná ventilace , fotochromatický štít . Homologation EN 1077 : 2007 Class B .
Sportago Whee jumping trampolína 114 cm, červená - perfektní stav
silniční koloběžka v super stavu
Prodam temer nove boty. Jezdil sem v nich 2 dny. Je k nim vsechno, krabice, vystylky, zaruka.
Ahoj, koupili jsme si lístky na https://www.minor.cz/workshop/petrinsky-majak ale synek má nakonec v daný termín jiné plány tak rád přenechám třeba za půl ceny, tj 200 korun nebo případně i zdarma. termín: 2. května v 10:40
Prodám kvalitní dětské/juniorské trailové kolo Orbea Laufey 24 H20 v černé barvě.
Prodám toto krásné kolo.