Prodám tyto FAKE dredy jednou nošené z kanekalonu ,pořizovací cena 2000 nyní za 950
Prodám dvě vstupenky (cena je za obě) na Vivaldianno: Město zrcadel v Liberecké Home Credit aréně. Původní cena obou 1580 Kč.
Prodám nový pořadač na scrapové papíry, 30,5x30,5 cm
Najde se někdo kdo mi protáhne fošnu v protahovačce?
. .hledáme dalšího člověka do tvůrčí skupiny , práce s kovem , sklem, dřevem atd.
Nabízim jeden lístek na Jeffa Millse v pítek 8. dubna 2016 v Praze ve Stormu (z první vlny předprodeje) za původní cenu 429CZK. Více pošta.
Ahoj! NOVÉ TISKY jsou konečně tady!!!
Po několika letech jsem se opět aktivněji pustila do šití a výsledkem jsou retro sukně a šaty :)
Jsem začínající tatérka, co tetuje doma. Ráda bych si rozšířila portfolio, a postoupila zase o krok dál. Mám rotační tetovací strojek Cheyenne Hawk Thunder, a kompletní vybavení. Má práce stojí na hygieně. WhasUP: 732485550
Ručně šité hračky s vyjímatelným sáčkem naplněným slupkami z pohanky, který lze nahřát v mikrovlnce.
Zdravim, jsme z Prahy a pokud si chcete nechat udelat dredy,nebo je konečně dohačkovat a nebo Prihackovat nejake dalsi? Pak se ozvi. Takze dredomilové pište :-)
Ručně pletené
Dobrý den, nabízím fotografování individuální, stejně jako různých kulturních akcí, seminářů,workshopů,aj. kontakt na : www.petra-mandova-photography.com
Obrazy různých technik, velikostí i cen..
Sushi Set- originál vyráběný
"Bowie není černo-bílý, je to chameleón..."
Nabízíme možnost si objednat pivní sety na léto 2016 . Na zahrádky k podnikům nebo jen tak na chatu.
MEDUZA III – autorské dílo, 3D objekt – závěsná dekorace, vyrobený technikou kašírování.