Handmade mýdla s bambuckým mýdlem, která vyrábím na podporu mé léčby anorexie. Banánová vůně
Handmade mýdla s bambuckým mýdlem, která vyrábím na podporu mé léčby anorexie. Jahodová vůně
Handmade mýdla s bambuckým mýdlem, která vyrábím na podporu mé léčby anorexie. Kokosová vůně
Handmade mýdla s bambuckým mýdlem, která vyrábím na podporu mé léčby anorexie. Jasmínová vůně
Beránci s různou vůni i barvou
Někdo je miluje, jiný nenávidí - každopádně tato mýdla s třpytivou verzí potěší každé malé (i dospělé) dítě.
Vanilková hvězdička sypaná skořicí a trochou kávy
Srdíčka barvená fialovou, která i v miniaturním množství zůstává takhle temná. Ačkoliv to nevidíte, uvnitř jsou korálky pro peeling a flitry.
Barvy, třpytky, tvar, vůně na přání - neváhejte mě kontaktovat :)
Spoousta koček a mýdel :) můžu pro Vás udělat jakoukoliv kočku - jakákoliv barva, vůně tvar, vyzdobení - vše jen na Vás. Pokud Vás aktuální nabídka nezaujala, určitě mě neváhejte kontaktovat Cena za 1 Ks
Krásná mýdla i s jemnými detaily. Růžové - jahoda, nazelenalé - jasmín a zelený čaj, zlatý - ananas, multivitamín a banán, tmavě modré - jasmín a skořice Cena je za 1 ks
Velikost cca jako desetikoruna, uvedená cena je za dva kusy
Z této formy jsem byla úplně vedle. Nní to sice můj styl, ale fascinovala mě ta nádherná propracovanost i u těch nejmenších deailů. Růžový - jahoda/ananas Modrý - jasmín a zelený čaj Růžový - lehká jahoda s vanilkou
Mýdlo rudé jak knížka :) aleurčitě potěčený. Vrchní strana posypána korálky pro příjemný peeling. Vůně půl napůl jahodovo skořicová.
Mýdlo ve tvaru čtverce je prosypané skořicí a zakapané jasmínovým parfémem. Může jít o elfský cestovní chléb lembas, nebo o dárek zabalený v listí. Přírodní mýdlo. 7.11. zatím poslední kus
Mořská hvězdice - větší počet kusů. Není problém vytvořit nové např. v lišící se barvě i parfému. Cena za 1 ks
Rúžové je s kokosovým olejem, barevná mají pouze skořici zamíchanou do mýdlové hmoty a fialová jsou s lehkým shimmerem, vonící po "erotické vůni"
Stříbrné voní kokosoě, do béžovéh byla nakapána "erotická vůně" a fialové skrývají nejrůznějčí poklady. Flitry, glittry či korálky
Kočičky z bambuckého másla, růžovější jsou kokosové a plné korálků (ideální peeling), druhá je skořicová a voní po citronu
Veškeré mé produkty obsahují bambucké máslo