Šperky vlastní tvorby. Speciální barva,foto, kameny, křišťálová pryskyřice
velký outdoorový nůž s parciálním kalením a koženou rukojetí.
Ceoworking place and atelier in WIEN
Prodám tyto apartní domky pro čmeldy.
Airbrush - Praha
Nové komponenty na stavbu 3D tiskárny. Elektronika, drive motoru, motory, tisková hlava, tryska, ventilátor
Ozdobte si námi svůj interiér nejen v anglickém stylu :) Obraz je ručně malovaný! Naprostý originál! Velikost plátna: 30x40cm Materiál: plátno, akrylové barvy
Ozdobte si námi svůj interiér :) Obraz je ručně malovaný! Naprostý originál! Velikost plátna: 50x50cm Materiál: plátno, akrylové barvy
Ozdobte si s námi svůj interiér... pam Bulík do jakéhokoli příbytku :) Obraz je ručně malovaný! Naprostý originál! Andělská křídla ve tmě nebo přítmí neonově světélkují. Při nasvícení je svit ještě intenzivější. Velikost plátna: 70x50cm Mater
moje žena ráda šije, plete atakdále
Moje abstrakce.
Modré vodítko pro menšího psíka
Červené vodítko pro menšího pejska.
náušnice látkové, průměr 25mm, cena 70,-
Zdravím vás! Nabízím zakázkovou tvorbu - malování obrazů na plátno. Jsem schopna namalovat cokoli krom portrétů. Maluji akvarelovýma a akrylovýma barvama. Cena se odvíjí dle velikosti a spotřebě materálu a času.
Krásný malovaný obraz pro milovníky hippies a WV aut. Barvičky jsou akvarelové, plátno šepsové. rozměr obrazu 30x40cm
Nádherná UV kočička, svítí pod uv svělem ale i na denním světle hází krásné barvičky :) Rozměr obrazu je 40x30cm
K prodeji další kousek z řady UV aktivních obrazů, tentokrát výplod z odpadu. Rozměr obrazu 30x60cm