prodam rota wheels gkr (obdoba enkei nt03, stejna vaha 9kg) z lanceru evo7 18x9.5 ET30
Shanime dodavku/obytnak na roadtrip do Spainu v terminu cca 30.6. - 8.7. Nepotrebujem luxus, ale zas aby tam (idealne i zpet) dojela. 4 lidi + 1 v prenatalnim stadiu + 2-3 psi (1 se vejde do kabelky - sorry Bene). Diky za tipy a moznosti!
Tento houževnatý stroj do nepohody jde konečně do prodeje. Po mnoha letech se loučíme s naším mazlíkem, tak nám ušetřete potoky slz a ujměte se ho.
prodám nové, zabalené tlumiče na Simson Enduro.
Sháním auto... za málo peněz, na dojíždění za prací. Zn. Na dožití.
koupím izolaci na zateplení dodávky
Prodám alu disky na jedničkovou Oktávii (anžto mi byla zcizena, zůstaly mi oči pro pláč a disky na prodej). Fotky zde- https://nahraj.to/g/HBx
vw golf 1,4 benzín english version
Nabízím k prodeji zcela funkční spínací centrum pro E90 Cena: 3000, popřípadě dohodou. Jsem z Ostravy (není problém poslat poštou)
PNEU LETNÍ 195/65 15 Barum
Funguje jak má, ale použil jsem ho asi 3x a pak jsem dostal nové autorádio, takže ho už nepotřebuji. Původní cena 599,- koupeno v alza.cz
Nabízím navigaci TOMTOM XL IQ Routes
Pneumatiky Kleber Krisalp 185 / 65 R15 88T
Lednice Electrolux,r.v.1991, trojkombinace.Plyn funkční, jen se občas musela čistit tryska od rzi.Odpovídá stáří.Tel.:775 168 078.Cena 2000,-Kč
Prodám sadu zimních pneu na ocelových discích. Velikosti pneu 205/55R16 včetně poklic. Nová cena.
Modrýho. Raději benzín než naftu.
Prodám originální ford příčníky.
prodam set letnich pneu - Continental Sport Contact 2 - 205/55/R16 91V - hlouka dezenu u dvou pneu je 5mm u dalsich dvou 4 mm, rok vyroby 2012
Poptavam prevoz nepojizdneho VW LT 1 z Liberce do Ostravy. Za rozumnou cenu....