Hledame s kamaradkou byt 2+1 v Praze, od zari, s nepruchozimi pokoji. Obe dlouhodobe pracujeme, nekourime a nemame zvire. Budu rada za Vasi zpravu☺
Nabízím zrekonstruovaný byt 2+kk o velikosti 50m2 v blízkosti MHD Ohrada a kina Aero.
Kamarádce off-nyx pomáhám s hledámím bydlení
!!SPECHA!! Nabidku bytu mam pouze do patku 14.8.2015! Hledam jednotlivce nebo par do spolubydleni ve funkcionalisticke vile (3+1 byt).
Shanim dlouhodoby podnajem v Praze (garsonka nebo 1+kk) v cene do 8500,-Kc, vcetne vsech poplatku. Bydlet potrebuji od zari, nejpozdeji od 1.rijna. Pouze ja. Pracuji, nemam zvire, nekourim. Jsem potichu☺. Budu rada za Vasi nabidku.
Já a mí dva kocouři (čtyřnozí, ne ti dvounozí :-P) hledáme od září/října/listopadu pronájem pokoje (do 6000kč i s poplatky).
Já a mí dva kocouři (čtyřnozí, ne ti dvounozí :-P) hledáme od září/října/listopadu pronájem garsonky (do 8500kč i s poplatky).
Praha
Ahoj, hledám pronájem většího slunného pokoje v Brně a místo pro kolo. Cena je na domluvě. Prípadně taky možnost spolubydlení v bytě.
Prodej domu, 3 + 1, 471 m2, více v odkaze.
Koupím byt
Shanim byt k pronajmuti, lokace: vrsovice, letna, holesovice, vinohrady, zizkov. max. 18 000 s poplatky. dispozice bytu: min. 2+1, min. 60m2 Za nabidky dekuji.
Chtěl bych na zimní měsíce přeparkovat ze zahrady pod střechu
Shanim levny pronajem nejlepe v Praze, popr. v Brne. V blizkosti zelene. Od zari. Mozno i spolubydleni, ale mam dva mensi psy (fenka kastrovana, pes ne).
Pronajmu garsonku (30m2) v druhém patře cihlového domu.
Úplně nový nerozbalený kondenzační kotel Vaillant VU 146/5-5 ecoTEC plus se zásobníkem VIH R150B a termostatem CalorMATIC 470 za výbornou cenu.
hledám spolubydlice
NABIZÍM NA TŘI MĚSÍCE PRONÁJEM POKOJE V SUPER LOKALITĚ U RIEGROVÝCH SADŮ. V BYTĚ DVA SKVĚLÍ SPOLUBYDLÍCÍ, MOŽNOST ZAPŮJČENÍ NÁBYTKU, CENA 7000/MĚS