Byt v novostavbě k pronájmu na Praze 10. Dispozice 3+kk, 8. patro. Byt se skládá z obytné plochy 73m² + balkón 4,9 m² + lodžie 15,8 m² + sklepní prostor 5,8 m² + garážové stání. Cena je 12500,- + poplatky
Scháním pro sebe a mého psa, spolubydlení v domku se zahradou v Praze i jejím okolí, nebo v bytě v okolí Chodova tel. 608221227, ladislav.matous@gmail.com
Jsme čtyři studenti, pro které je Strahov malý a sháníme dům se zahradou i rozpadlejší objekty i neobývané objekty, kde bychom se zkusili dohodnout s majitelem, kde bychom mohli pěstovat mrkev a mít dílnu a skladovat brambory a žít harmonickým životem.
Hledám samostatný neprůchozí vybavený pokoj v Praze. Nejlépe s internetem (není podmínka), bez kauce a s pohodovými a nekonfliktními spolubydlícími. Já 33 let, pracující. Cena nájmu max. 5000 včetně poplatků. Mohu se nastěhovat nejlépe 15. října.
byt pro rodinu, Praha Břevnov
Prodám družstevní byt 2+1 V Ostravě Porubě
Neprůchozí pokoj, Praha 1, cena 7780,-
Ahoj hladam volny byt alebo volnu neprechodnu izbu v Prahe. Som graficka dizajnerka. Napol studujem napol pracujem. Prosim napiste ked mate nieco volne:) Diky
Zdravim všechny, pokud jako já potřebujete spolubydlet, tak se pojďtě domluvit a seženem byt.
Sháním větší pokoj v Praze, ideálně Letná, Hradčanská, Dejvice, Malá strana...není však podmínkou
Zdravim všechny, hledám spolubydlení pokud možno co nejdřív. Z předchozího vstahu mám ve střídavé péči dvě fenky. Jsou to menší psy, neznámé rasy a jsou v pododě.
muze byt i drustevny pokud je do roka mozny prevod do OV
Hledáme nájemníka(y) do samostatného pokoje cca 14m2 v bytě 3+1 v paneláku do pěti minut chůze od metra Nové Butovice. (Nušlova 2277)
Zdravím, hledám byt 4+1, na Praze Modřany pro rodinu z Jižních Čech, v hodnotě 4,5 mil.