2+1 nebo 3+1
Ola hledám bydlení v prahe :) variant 1: samostatný pokoj cena do 6000+- variant 2: dva pokoje/byt cca 12 000 +- v prípade že by sa niečo našlo tak mail: budeira64@gmail.com Ps:sme vpohode :D
hledam samostatny pokoj v Praze od zacatku zari a dobrych spolubydlicich. Mam kocku. Rada zodpovim na otazky, muzte podat dal. * Eva K.
Hledame pronajem baracku/bytu se zahradou do cca 15k s poplatky
Shanim pronajem bytu / dlouhodoby .. /
Hledám spolubydlící/spolubydlícího do samostatného a neprůchozího pokoje do bytu 2+1 na Horní 1474/1 za 7990Kč měsíčně se vším všudy. Nutná prohlídka :)
Sháním spolubydlení nebo levnější garsonku v Praze - Vršovice, Vinohrady, Žižkov
krásná garsonka na Letné k pronájmu
Pronajmu pokoj nedaleko zastávky metra Želivského
Nabízím pronájem našeho zrekonstruovaného bytu 2+kk, v ulici Lopatecká, Praha 4, 50 m2
Pronajem pokoje Praha
Sháníme čtvrtého člověka na byt 3+1 od září
Ahoj, shanim volny pokoj, nejlepe Zizkov, Vinohrady, Vrsovice nebo na metru A,C. Jsem ucitel,34, skaut, tanecnik, sportovec,... Rad bych bydlel s neky pohodovym s je mozno po vecerech pokecat nebo zajit na vinko. Cena do 6500,-
Koupím nebytový prostor (sklep, půda, průmyslové prostory) v Praze v Nuslích, ve Vršovicích, na Vinohradech nebo Žižkově.
Spolubydlení Praha
sháním podnájem v Praze...je to velmi akutní, mám 2 děti a momentálně jsem u kamarádky ...budu vděčná za jakoukoli nabídku. Prosím bez kauce a za přijatelnou cenu 776003229
Ahoj, jsme dvě pracující studentky a sháníme byt 2+1, 2kk nebo dva samostatné pokoje. Nejlépe lokality - Praha 7, Dejvice, Žižkov, Vinohrady, Vršky. Naše studentské rozpočty neúprosně tvrdí, že máme každá 5 tisíc. Možná lehce přes 5, ale to už bude obt
Nepruchozi pokoj ve starsim byte 3+kk, blizko Vaclavskeho namesti
kamarád přijíždí v září studovat FAMU international, hledá pokoj od září, klidně dočasně, budget 6000CZK, centrum a širší centrum