Ahoj, sháním samostatný pokoj nebo malý byt pro mě (studentka co maká jak šroub :)) a mého středně velkého, vychovaného psa.
Pár shání pronájem
spolubydlení Kobylisy, nájem 5000,-Kč/měsíc, k nastěhování od 1.1.2017
Od března 2017
Zdravím, pohododvý mladý kluk hledá bydlení v praze do 7 000 Kč.. Nemá smysl nic dlouhého psát, více osobně :)
1+kk, 1+1, garsonka...v Praze
Sháním ke mně - sympatickému nekonfliktnímu pohodáři - zájemce o pokoj do bytu na ul. Čestmírova (na Námestí bratří synků) od února. PIŠTE DO SOUKROMÝCH ZPRÁV!
Sháním levný byt, klidně nebytový prostor. Ideálně Anděl, nebo širší centrum Prahy. Pro mě a jednoho vychovaného psa. Ideálně od začátku března. Nabídky sem do pošty, nebo na 778 060 996.
hledám pronájem v okolí Prahy, i širším, ideálně Dobřichovice, Řevnice :)
Nabízím k pronájmu byt o dispozici 2+kk o výměře 52m2 ve 2. patře cihlové budovy v klidné ústecké čtvrti Klíše, v osobním vlastnictví. Byt sestává ze dvou místností, velkého neprůchozího pokoje (ložnice) a druhého průchozího s kuchyňskou linkou a sporákem
Nabízím pračku BOSCH MAXX 5 silence perfect slim
Shanim maly byt pro kamaradku v centru ci blizko centra Prahy, dekuji moc za kazdou nabidku
Hledáme spolubydlící do rodinného domku na Spořilově - Praha 4.
Pronajem - byt Zizkov, Jeseniova - 2+kk, 60m2
72484274
INFO v odkazu
K pronájmu (dlouhodobě) sháním nebytové prostory pro rozjezd firmy, ideálně ve Vršovicích. Sklepní, přízemní, apod. také možno, alespoň dvě místnosti + soc.zařízení.