Hledám prostor - ateliér v Brně, klidně i sdílený. Cena ideálně do 2000 Kč. Díky za jakékoli info. Martina
nabízím volný neprůchozí pokoj ul.Radlická cena: 6000kč vč. energii a internetu volný od 5.2. před domem zastávka Branouva metro Smíchovské nadr. cca 5min
Dobrý den,sháním byt v Praze.A to pro mě ,mou 2letou dcerku a přítele . Já jsem doma s dcerkou na mateřské a přítel pracuje pro Instalace praha SHZ (stabilní hasící zařízení) . Nejlepe do 14 000Kč . Děkuji Lenka můžete i volat na tel.: 730976655
Pronájem bytu v ulici Na Fidlovačce, 1+1, 45 m2
Nabízím volný neprůchozí pokoj ve Vršovicích
Pronájem bytu Letná, P7
2kk nebo 2+1
Dlouhodobě pronajmu krásný slaměno-hliněný dům 4km u Mladé Boleslavi. Více info na kacha@email.cz
NABÍZÍM pokoj vybavený ve Vršovicích. Kousek od NC Eden je příjemný pokoj v bytě 2+1. Samozřejmě společné prostory k dispozici. Pokoj je světlý, okno velké na západ.
Průřez min. 12x12 (můžou být i různé)
Jsem 40 letý muž Aspergerovým syndromem, zaměstnaný na otevřeném trhu práce, s více než roční zkušeností z chráněného bydlení(zde jsem získal dovednosti pro samostatné bydlení). Sháním od března 2018 spolubydlení v Praze.
Modřany a blízké okolí: hledám pidibyt či pokoj pro občasné přespání. Zatím ve stádiu zvědavosti... :-)
https://www.sreality.cz/detail/pronajem/komercni/ostatni-komercni-prostory/praha-mala-strana-ujezd/1723756892#img=0&fullscreen=false
Sháním v Praze byt k pronájmu 60+ m2 2kk a větší, ideálně Karlín, Žižkov, Libeň nebo širší centrum.
Nabízím pronájem hostince v centru městečka Mšeno o celkové výměře 120 m2. Cinibulkova 201, Mšeno (okres Mělník)
Ahoj, hledám pronájem slunného bytu v Brně pro 1- 2 lidí (idealne 2+kk, anebo 1+1). Cena je na domluvě.
Garsonka, 1+kk, 1+1