Pronájem garsonky na Žižkově od začátku července
Malířský atelier
Sháním skladové prostory v Praze pro uložení věcí, za rozumnou cenu.
https://dum.bazos.cz/inzerat/104114725/Drevo-za-odvoz.php za dovoz zdarma
Praha Nyní jsem dlouhých 8 let bydlel na jednom místě, majitel žel byt prodává, a tak je nutné najít si jiné bydlení.Mám tedy zájem o dlouhodobé bydlení.... Není problém složit třeba i tři nájmy dopředu... Jsem nekuřák, abstinent a bez zvířátek. 50 let,
Náš byt bude rekonstruován. Ja osobně uz bydlení sehnal, ale spolubydla ješte shání. Nejlépe neprůchozí pokoj do 6000,- Po připadě po domluvě i víc. Zde je tel. 777 947 088. Poprosím , volat a psát jedině na telefon. Diky.
Hi, I am a 34 year old guy from the Netherlands, I live and work as a network engineer in Prague. I am looking for a place to live. A room or apartment for a reasonable price. I filled in 5000 as the price but of course i can afford more.
Vrátil jsem se na pár měsíců do Prahy a potřeboval bych mít nějaký stálý místo na to, kde složit hlavu a i jiné části...
Projektanta za rozumné peníze...
dva lidi+dva psi potřebujou z Prahy ven
Ahoj, sháním dlouhodobý podnájem, jsem pracující, 33 let, bezdětná, svobodná. Preferuji Libeň, ale může být i jiná lokalita. Díky předem za nabídky. :)
Krásný koberec z IKEA jásavě žluté barvy rozsvítí váš pokoj a přinese do něj světlo. Pořizovací cena: 5 490,- Koberec je používaný, z jedné strany jako nový, ze druhé strany sem tam drobné nečistoty. Nic, co by nespravila čistírna, nebo asi i vana
Sháním bydlení v Liberci, od května/června
Ahoj, od května sháním volný pokoj v Praze. Malování,jóga,čaj, jóga, párty, knihy. Rád sdílím, souzním: proto hledám hlavně symbiotickou společnost.
Sháním bydlení v Praze,nebráním se ani nebytovému prostoru. https://www.facebook.com/marko.sulek
sháním byt v Praze Vršovice/Vinohrady/Žižkov
Hledám volný pokoj od 1. 5. a později. Praha. Jsem žena, 30 let , bez zvířat, nekuřačka.
Od 15.4.2019. Nejlépe praha 5, ale klidně jiná Praha nebo okolí. Spolubydlení, 1+1, 2+1, domek, chatka, klidně i nějakou podivnost...vlastně cokoli...
Dostali jsme po letech výpověď... máme kozy... a tříletou dceru... sháníme cokoliv!
Na Příkopě 1047/17