Ola, moje kamarádka offnyx shání krátkodobé spolubydlení v Praze, kdyby jste někdo měl volný pokoj můžete volat jí na: 720 451 876 a nebo ke mě do pošty :) díky moc, Káča
Poptávám pronájem garáže nebo garážového stání pro motorku
Hledáme prostor pro zkušebnu, víme, jaká je situace v Praze, proto bereme všechny návrhy a tipy.
Hledáme podnájemníka do staršího bytu v 1. patře rodinného domu v Praze 6 Ruzyni. Bližší info ve zprávě.
Ahoj, jsme pilotní škola a budeme pořádat 10 denní kurz od 28/11 do cca 7/12 a rádi bychom našli pěkné místo s možností projekce pro naše studenty. Rádi bychom ráno studentům přivezli kafe a malé občerstvení. Výuka 9-17. Preference Praha 9, ale je to jedn
I would like to sublet my flat for the whole month of december. dates and price negotiable.
Nabízím pronájem nezař. garsoniéry a dílny (skladu, garáže, ateliéru) o celkové ploše 62 m2. Nebytový prostor se nachází v přízemí a je tvořen jednak garsoniérou, která má okno do dvora, obsahuje patro a v odděleném prostoru malou kuchyňku, WC a sprchu.
Nabízím pronájem nezařízené ateliéru/dílny 1+1 po rekonstrukci o celkové ploše 33 m2. Nebytový prostor se nachází v přízemí, světlo je zajištěno prosklenými dveřmi a světlovodem.
pronajem kancelare, 60m, dve mistnosti + prislusenstvi, 12tis + DPH
Hledám pronájem samostatného bytu 1+1 nebo 2+kk kdekoliv v Praze. Nutná blízkost MHD a internet.
Byt 3+1, lodžie, sklep, zvýšené přízemí, cca 70m2.
Prodáváme mongolskou jurtu.
Praha 7, U Akademie, ZAŘÍZENÝ byt 74,5 m2, 3kk
Sháním neprůchozí pokoj do 6000/měs. Lokalita: Praha
https://bit.ly/stodulkybyt
Pronajmu garáž v Dejvicích - Muchova 226/3. Praha 6.
Nově zrekonstruovaný 1kk s terasou Praha Holešovice
Praha 6, Střešovice
Ahoj, sháním dlouhodobý podnájem v garsonce nebo spolubydlení, jsem pracující, 33 let, bezdětná, svobodná. Preferuji Libeň, ale může být i jiná lokalita. Díky předem za nabídky. :)