vyborna dostupnost - metro C, tram 17, 10, 3, 24, bus, krasne okoli, mozno pronajmout i garaz. Vice na https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/624880-nabidka-pronajem-bytu-pradova-praha
Sháníme s přítelem a s kočkou byt k pronájmu v Praze Ďáblicích. Nechceme sypat do RK. Za nabídky přímo od majitelů budeme rádi. Díky moc! Rádi bychom se vešli max do 14tis. (se vším). Dispozice ideálně alespoň 1+1.
Dobrý den ,sháním.takovou komodu do kompletu :) děkuju
byt 1+1 v klasickém funkcionalistickém činžovním domě, 44m2, Smíchov
Pronájem domu - Zdiby - par min. z Phy
Byt 37 m2 v 1. podzemním podlaží, okna do dvora
Pronajmu byt 2+kk 42m2 v Praze 4, Modřanech v ul Daškova, byt je situován na SZ. Byt je částečně vybaven ale není problém v případě vlastního vybavení byt kompletně vyklidit. Cena je 11tis + poplatky. V případě zájmu volejte na 608 163 270, telefon je
Nějakej maličkej byt v okolí Žižkova, Vršovic nebo Nuslí by se mi hodil. Jsem osoba snad slušná, co občas kouří (nerad bych venku, ale můžu). Jsem digitální, k životu potřebuji konektivitu. Jsem k dispozici na +420 720 052 369
Prodám prakticky novou pohovku v perfektním stavu, se zárukou! Zakoupena v srpnu 2020.
Hledáme dům k bydlení. Po rekonstrukci či před, alespoň 1000m2 pozemek.
Hledáme nájemníky do bytu v domu se zahradou v pěkné, klidné radlické čtvrti na Malvazinkách od 1.12.2020. Dostupnost: metro Radlická 6 min pěšky, autobus na Anděl 5 min.
Jsem student PřF UPOL a sháním střechu nad hlavou v Olomouci. Neprůchozí pokoj, klidně i sdílený. Ideálně do 3000,- včetně energií a internetu.
Hledám pronájem/spolubydlení v Brně.
Pronájem pokoje s vlastním kuchyňským koutem, Praha 6 – Bubeneč
hledam nějaký bydlo v Jaroměři a okoli, stačí mi pokojík s gaučem . .ale beru i byt 3+1 . .ví někdo?
Nabizim velky pokoj na Praze 6 Dedina (za Divokou Sarkou) za 6000,-. Spolubydleni semnou a mym vetsim vitacim psem :).Hledam nekoho spolehliveho, pratelskeho a poradkumilneho.Pokoj je nevybaveny a plati se kauce 8000. Volne ihned :).Dalsi info na cisle 77
Kamarád hledá spolubydlící. Více v inzerátu.
ideální single bydlení na Praze 6 od září
shanim parkovaci misto ve vrsovicich cena do 1500-2000kc/mes.