R.2018 154x54 142L 38dB
Nabízím dlouhodobý pronájem vlastního bytu v Liberci
Nabízím dlouhodobý pronájem krásného a velmi dobře řešeného bytu 3+kk (72m2) po kompletní rekonstrukci v cihlovém domě s perfektní dopravní dostupností hned u stanice metra Kačerov.
Od února nabízím spolubydlení v bytě 3+1. Lokalita: Smíchov/Košíře
Podnájem bytu 1+kk na Praze 2, s výhledem do parku. Cena 12 500 Kč včetně elektřiny, internetu, poplatků a služeb. Doba podnájmu 6 měsíců, možnost prodloužení i zkrácení.
Ahoj sháním byt pro jednoho a půl člověka s kočkou, situovaný tak, aby měl puboš svůj prostor. Praha - ideálně oblast dobrým spojem na nám. Míru. Cena do 20.000,-
Stare kuchynske hodiny vintage/retro z pozustalosti po babicce. Jsou určeny k renovaci, nálezový stav.
Ahoj, nabízím spolubydleni se mnou a moji přítelkyni v 3+1 v Praze na Velké Ohradě v 6.patře panelového domu s lodžií do ulice a okny do vnitro bloku. Nabízím místnost - 7.000,-/měsíc včetně služeb a netu + 7.000,- vratná kauce (může být na dvakrát)
Hledám pokoj k dlouhodobému bydlení u někoho v pohodě za rozumný peníze. Jsem 49-klidný,pohodář.
Pokoj se nachazi v RD v 1. a 2. patře...v přízemí je terapeutovna... My (já, dalsi spolubydlící a můj pes) máme k dispozici byt 4+1 se společným obyvakem s krbem. Pokoj bude cca za 8 000 i s poplatky-podle toho, jak výhodnou cenu elektřiny se nám v příštích dnech podaří vyjdenat...
Nabízím k podnájmu 2 pokoje (pro jednu osobu každý) v pěkném starším prostorném bytě přímo u zastávky metra Křižíkova v Karlíně.
Nabízím k pronájmu pěkný byt 2 + kk v lokalitě Prahy 12, Kamýk s výměrou 44m.
Shanim vecerni stani pro dodavku, v garazi ci venku ale s elektrinou, Praha 10,2,3, elektrinu bych platil samozrejme.
Prodám zateplenou stavební buňku o rozměrech 2,2 x 6m s elektroinstalací a kamínkami. Dá se v ní v pohodě bydlet celoročně (vyzkoušeno). Pro nyxáky nabízím výhodnější cenu.
1+1 o velikosti 35 m2, na adrese Nuselská 67, v přízemí domu
https://www.nextreality.cz/detail/91439/prodej-pozemku-bydleni-519-m