Sháním pronájem bytu v Praze, nejlépe okolí Krče, Chodov, Uhřiněves, Kolovraty, Opatov, Háje
Dobrý den, nabízím k pronájmu byt. 2+kk 40m2.
Stavebni pozemek o vybere 1180m2.
Ahoj, sháním bydlení pro sebe, ať už byt nebo chatku k celoročnímu bydlení. Chci dlouhodobý pronájem. Mám stabilní práci, nemám zvíře, jsem abstinent. Mám rád klid a pořádek. V Praze, nejlépe okolí Krče a směr Praha západ.
Od 1.4. nabízím k pronájmu byt 3+kk v centru Prahy
ahoj, konci mi ubytovani ted na konci unora, poohlizim se po nejakem pronajmu nebo i spolubydleni od brezna, idealne praha centrum ja 36 let, vzdelani filozofie, prace v IT, 420 friendly.... diky
Sháním podnájem nějakého bytu či domečku, aspoň na krátký čas, ale od tedka. Další po vzájemné dohodě.
Urgentne hledám 1+kk nebo 1+1 na Praze 1.
https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/820667-nabidka-pronajem-bytu-ke-krci-praha
Ahoj. Velmi urgentně hledám podnájem. Musím se přestěhovat do února a nemám kam. Spíš asi na kratší období.
Sháním pronájem pro 1 osobu
Ideálně 1+1 či větší,
Nabízím tato kamna. Byla pořízena současně s nemovitostí a nevyužijeme je.
OSB desky PD, 2500 mm x 625 mm, 22 mm 250 m2; dlazba beton 50x50x5 celkem 48m2; stresni late 5x3 cm, 400 cm, 150 m, Olomouc
osb desky 22 mm 250 m2, dlazba beton 48m2, stresni late 150 m, Olomouc
Ahoj, hledám místo na uskladnění věcí z bytu (pul garáže, sklep, sklad) do 2 tis/měs. na 3-12 měsíců dle dohody a Vašich možností
Nabízím pronájem bytu 1+1 u Riegrovych sadu od puli prosince do 28.února