Pronajmu kancelář v novostavbě, 31m², Praha Záběhlice
Moje offnyx sestra pronajímá byt na adrese Bouřilova, Praha 9 (asi 1 minutu od zastávky metra Rajská zahrada)
Nadstandardní půdní mezonetový byt s výhledem v 5. patře (výtah), 3+kk, 95m2, + terasa, 19.500 + poplatky
Ahoj, sháním neprůchozí pokoj v praze. Jsem tichý, čistotný a velmi často v práci.
Byt v novostavbě k pronájmu na Praze 10. Dispozice 3+kk, 8. patro. Byt se skládá z obytné plochy 73m² + balkón 4,9 m² + lodžie 15,8 m² + sklepní prostor 5,8 m² + garážové stání. Cena je 12500,- + poplatky
Jsme čtyři studenti, pro které je Strahov malý a sháníme dům se zahradou i rozpadlejší objekty i neobývané objekty, kde bychom se zkusili dohodnout s majitelem, kde bychom mohli pěstovat mrkev a mít dílnu a skladovat brambory a žít harmonickým životem.
Hledám samostatný neprůchozí vybavený pokoj v Praze. Nejlépe s internetem (není podmínka), bez kauce a s pohodovými a nekonfliktními spolubydlícími. Já 33 let, pracující. Cena nájmu max. 5000 včetně poplatků. Mohu se nastěhovat nejlépe 15. října.
byt pro rodinu, Praha Břevnov
ateliér Praha
Sháníme pěkný byt v Praze - Výtoň, Podolí
Sháníme byt o dispozici minimálně 2+kk a ceně maximálně 14.000 Kč včetně poplatků a záloh v centru Prahy a okolí (Staré Město, Nové Město, Vinohrady, Žižkov). Nastěhování ideálně někdy mezi podzimem 2015 a jarem 2016.
Ahoj/Dobrý den, od listopadu hledám pronájem bytu v Praze, ideálně v blízkosti Rohanského Nábřeží. Dispozičně od 2+1 do 3+1. Cena do 23000,- komplet.
Nabízím zahradu s chatou v Praze-Vinoři k pronájmu nejdříve od 1.10.:
Hledám malý byt (garsonku, 1kk, 2kk) či nebytový prostor se sociálním zařízením.
Nabízím učebnu poblíž vltavské náplavky k pronájmu na jednotlivé dny (2000,- Kč měsíčně)
Pronajmu byt 2+1 s balkonem v Holešovicích (u tržnice) volnej od října... nájem 9500+ 4500Kč poplatky. Fotky viz odkaz. A flat for rent free from October for 9500+4500CZK. See pic: https://www.airbnb.cz/rooms/1397619
50 m2 v ul. I. Olbrachta, Kladno
prostorný byt s lodžií v centru Kladna