sháním podnájem v Praze...je to velmi akutní, mám 2 děti a momentálně jsem u kamarádky ...budu vděčná za jakoukoli nabídku. Prosím bez kauce a za přijatelnou cenu 776003229
Sháníme pronájem bytu 1+1 , 2+kk.. pro dva
Naše představa 2os.+pes (nelínavé plemeno 10kg) balkon vana 45m2 a více na trase metra C nebo tramvaj č.9
Sháním pronájem nevybavené garsonky nebo 1KK v ceně kolem 9.000Kč včetně poplatků. Ideálně Praha 3, 5 nebo 10, ale není podmínkou. Předem díky.
Sháním byt k pronájmu v Praze pro mě a mého přítele. Ideálně dvě místnosti (1+1, 2+kk, 2+1, 3+kk). Potřebujeme se vejít do 13 tisíc s poplatky. Nejraději bychom Prahu 7, ale může být i centrum, oblast Vinohrad, Vršovic, Žižkov, Bubeneč, Podolí.
Hledám malý byt k pronájmu (ideálně smlouva na rok). Nemusí být vybavený, ale sporák a pračka se hodí. Cena dle charakteru nabídky, ale nehledám nic luxusního.
Pronajmu slunný, částečně zařízený byt 2+kk (58 m2) na pražském Andělu.
Pozemek na trase vlaku Beroun-Praha na 8 měsíců pro maringotku.
Italská 2418 - Kladno, Kročehlavy, Pronájem 7400 czk + 2800 (energie + internet)
Hledáme byt na Letné. Nejlépe ruinu, kterou mužeme opravovat :). Min 2+1.
Hledáme dlouhodobý pronájem bytu 3+1, 3+kk a větší na Praze 8 ideálně v okolí metra Ládví, pro čtyřčlennou rodinu se stálým příjmem a bez domácích mazlíčků. Do max 16.000,- Kč vč. poplatků. K nastěhování ideálně od 1.9.2016
3+1/CIHLA/SAMOSTATNÉ POKOJE/VYBAVENÁ KUCHYŇ/V DOBRÉM STAVU/ŔÍJEN 2016
45m2, 2+kk zrekonstruovaný byt ve 4.patře s výtahem, Bubenská 19 na Praze 7 - byt je plně vybavený - přijímám jen pár nebo jednotlivce, čistotný, nekuřák - jedeme pryč na srpen s tím, že v bytě zůstanou nějaké naše věci
v blizkosti OC Eden, nezarizeny, klidne horsi stav, okolo 10 tisic se vsim
Mladý zodpovědný pár hledá bydlení na Suchdole, v Lysolajích, Roztokách, Dejvicích nebo kdekoliv v této lokalitě.
Pronajmu 1+1, 54m2, Praha 9, cca 13000 se vším všudy včetně internetu
Prenecham pronajem Praha 2, ulice Uruguyaska (2 min Mirak, 5 minut IP Pavlova).