Nabízím k pronájmu hezký, slunný a zrekonstruovaný byt 2+1 o výměře 50 m2 + 2 lodžie 4 m2 v 6 nadzemním podlaží v centru města Příbrami, ulice ve Dvoře.
Dobrý den, hledám bydlení na Praze 2,3,4,10 ideálně 2+1 pro 2 osoby nebo případně menší 1 plus 1 pro jednu. Děkuji moc za nabídky MH
Prodej bytu 55 m2 s předzahrádkou a balkonem, Zápy
do 11.000,-
Hledám 2+kk nebo 2+1 na Vinohradech, případně v blízkém okolí směrem k řece (Nové Město, Výtoň, Albertov, Vyšehrad apod.) Cena do 15 000 i s poplatky za energie atd.
Ahoj, hledám klidný pokoj v, pokud možno, klidné lokalitě s parkem poblíž. Mám v plánu se vystěhovat z krásného bytu, jelikož bydlím se slečnou, které nevadí žít ve špíně, mně ano.
sháním pronájem..2+kk, 2+1, 3+kk, 3+1
Ahoj,s ženou, ročním synkem a malou fenkou sháníme bydlení v Praze. Malý byt nebo i pokoj. Něco tak do 10000,- Už hledáme celkeem dlouho a pořád nic, tak budeme rádi za jakoukoliv nabídku. Pokud by se jednalo o spolubydlení,tak jako bonus mužeme nabídnou
Sháníme byt v Praze, dobře dostupný MHD, když nebude dostupný v noci, je nám to fuk, 1+kk/1+1/2+kk/2+1 do 12 000 Kč.
Nabízím dvoupatrový byt/ateliér s terasou, vhodné pro dva dospělé, preferuji dlouhodobější pronájem, cena včetně poplatků.
Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný 1+1, 40m2 ve Slezské Ostravě v blízkosti zoologické zahrady a vysoké školy podnikání.
Shanime pronajem bytu idealne 3+1 ci vice. Sirsi centrum Prahy. Jsme ochotni i se postarat o rekonstrukci. budu rada za jakykoliv typ! :)
Sháním byt 2+1 či 3+kk v Praze situovaný v rozumné dojezdnosti k centru. Nástup možný ihned.
Širší centrum Prahy / na břehu nezáleží / od 1.10.
Kamarádka shání bydlení do 10 000 max. Info u mě