Hledám pronájem bytu kolem 14 tis i s poplatky. Ideálně dům s výtahem.
Sháním prostor pro dílnu, převážně práce se dřevem. Někde na Praza 6. Cena do 2000 měsíčně
Uvolnil se pokoj v bytě na Korunní u zastávky Šumavská. Byt je cca pět let po rekonstrukci, je prostorný - asi 90 m.čtv., dispozičně: tři neprůchozí pokoje, koupelna, WC, kuchyň s jídelním koutem a vstupní hala.
Nabízím k pronájmu malý pokojík s patrovou postelí.
Hledám pro offnyx člověka něco menšího v Pradubicích, nebo přilehlém okolí. Za jakoukoliv informaci děkuji.
Hledáme pronájem chaty. Důležité je, aby tam byla elektrika, voda i ze studny, a kamna. Dříví či uhlí si případně seženeme. Bydlení "po staru" je léčebné ; )
Hledám byt v Praze cenově kolem 10000 Kč i s poplatky a energiemi. Nejlépe kolem 40 m2. Pro bližší informace mne kontaktujte prosím, můžete i telefonicky 775415013. Děkuji
Pronajmu 3+1, Praha 8 - Ládví
Ahoj,s přítelem hledáme byt k pronájmu do 16 tis. Jsme nekuřáci,bez zvířat.
Hledám prostor - ateliér v Brně, klidně i sdílený. Cena ideálně do 2000 Kč. Díky za jakékoli info. Martina
Dobrý den,sháním byt v Praze.A to pro mě ,mou 2letou dcerku a přítele . Já jsem doma s dcerkou na mateřské a přítel pracuje pro Instalace praha SHZ (stabilní hasící zařízení) . Nejlepe do 14 000Kč . Děkuji Lenka můžete i volat na tel.: 730976655
Pronájem bytu v ulici Na Fidlovačce, 1+1, 45 m2
Pronájem bytu Letná, P7
https://www.sreality.cz/detail/pronajem/komercni/ostatni-komercni-prostory/praha-mala-strana-ujezd/1723756892#img=0&fullscreen=false
Nabízím pronájem hostince v centru městečka Mšeno o celkové výměře 120 m2. Cinibulkova 201, Mšeno (okres Mělník)
Hledám levný skladový prostor o výměru cca 10-15 m2