krátkodobý pronájem za velmi výhodnou cenu. nestandartní nabídka, vše legálně, nutná platba tří nájmů předem (lze i 2 nájmy a 1x záloha). více info v poště. pouze seriózní zájemci. díky.
Pronajmu 2+KK, 42m2, Praha 8 Libeň - 5 min. chůze od metra Palmovka, druhé patro.
Hledáme pronájem bytu minimálně 2+1, Praha 5 nebo i jině části Prahy. Cca od září.
sháníme za sebe někoho do bytu 2+1 na Letné, u AVU.
2+kk (42 m2), vybavený, skvělá dostupnost, pěkný slunný byt, krásný výhled, dlouhodobý pronájem 12.500/měsíčně + 4.000 poplatky/2 osoby.
Pronájem bytu v Podolí
Nabízím 4+kk v podkrovnim bytovém domě v říčanech u prahy, zatím ke střednědobém pronájmu do konce srpna 2020. Být plné vybavený, možno vyprazdnit.
offnyx kamaradka hleda pronajem bytu Praha 8, 9
Rozešla jsem se a sháním bydlení - garsonku, spolubydlení.
Zdravím! Hledám pronájem bytu v Praze od 1.6 (max. od 7.6), nebo případně třeba od konce května za příznivou cenu. Neví někdo o něčem?
PROSÍME O POMOC! Naše organizace, provozuje mimo jiné i bezplatnou pomoc pro seniory. Žel se musíme narychlo vystěhovat z naší kanceláře (havárie) a tak sháníme prostor/sklad kam bychom mohli náš nábytek na pár měsíců než to pomine uskladnit. Děkujeme! zn
Nabídka volného pokoje (20 m2) v 1. patře rodinného domu v obci Úholičky, kousek od Prahy. Poklidné bydlení v zeleni, velmi dobré spojení do metropole (vlak, bus, cyklostezka). Cena 5900 Kč/měs. (včetně záloh a internetu.
Pronajem 2+kk+ balkon na Letne, P7. 50m2. 3. patro s vytahem. Bez provize.
V košířích (Štochlova 9, Praha 5) se po mě uvolnilo místo v baráku, kde jsem bydlel s dalšími 3 přáteli. Všichni kolem 30 let, každý svůj pokoj. Dále k baráku patří zahrada, garáž a velký balkon. Malý balkon ke každému pokoji.
Sháním garáž k pronájmu v Dobřichovicích a blízkém okolí. Pro dvě motorky.
Hledáme byt k pronájmu v Praze, popř. okolí, jsme tříčlenná rodina a máme 2 psy.
Hledám bydlení v praze kolem 14 tisíc se vším.
Nabízím starší dámské kolo OLPRAN.
Sháním prostor na malířský ateliér v Praze. Stačí cca 20 m, ale může být i větší. Klidně i sdílený s dalším umělcem. Nabídky prosím do pošty, nebo na tel.: 778 060 996.