Spolubydlení - Vinohrady,Karlín,Žižkov bydlení a nemovitosti » spolubydlení
Hledám spolubydlící(ho) do bytu blízko Strossmayerova nám.
Hledáme neprůchozí pokoj pro 1 slečnu
hLEDÁM SPOLUBYDLÍCÍ/ho..ANDĚL (Vltavská ul.)...jsem nenáročná - stačí mi čistotný člověk, kterej bude platit nájem....kdybyste o někom věděli, dejte vědět, díkés
Hledáme spolubydlícího do čtyřpokojového dvoupatrového bytu ve vile v Černých Polích v BRNĚ (30 sekund od hl. vchodu Mendelu). Byt obývají tři pracující kluci, tedy hledáme asi čtvrtého.
!!SPECHA!! Nabidku bytu mam pouze do patku 14.8.2015! Hledam jednotlivce nebo par do spolubydleni ve funkcionalisticke vile (3+1 byt).
Já a mí dva kocouři (čtyřnozí, ne ti dvounozí :-P) hledáme od září/října/listopadu pronájem pokoje (do 6000kč i s poplatky).
Shanim levny pronajem nejlepe v Praze, popr. v Brne. V blizkosti zelene. Od zari. Mozno i spolubydleni, ale mam dva mensi psy (fenka kastrovana, pes ne).
hledám spolubydlice
Neprůchozí pokoj v obrovském bytě 4+1 (cca 250m2 + cca 100m2 terasy a zahrada) v Diplomatické čtvrti Troja. Volný od září
.NERATOVICE, PRAHA VYCHOD,BRANDÝS N.L.,KOSTELEC N.L. a okolí
Praha-Prosek
Hledáme klidný neprůchozí pokoj nebo byt s dostupností do hodiny od Dejvické (Praha). Nekuřáci, pracující, hodný pes. Nástup od srpna nebo i dříve.
25m2 pokoj v 3+1 bytě s jednou japonskou spolubydlící volný od 10/8 do 30/9 - hned u metra FLORA
Hledám pokoj, nejlépe do 5 tisíc, na zeleném metru či tramvajových linkách vedoucích pohodlně na Staroměstskou či Národní třídu. Ideálně Anděl, Stross, Vinohrady, Letná, znáte to. Oplátkou domácí víno z Moravy a lístky do divadel.
Zdravím, nabízíme k pronájmu samostatný neprůchozí pokoj v 4+1 na Vinohradech (Mánesova) s pohodovými spolubydlícími. Volný od 20. července do konce srpna. Cena: 6.000 Kč/měsíc vč. energií, služeb a internetu. Více info a fotky ráda zašlu na vyžádání.
Nabídka pronájmu neprůchozího, plně zařízeného, prostorného a světlého pokoje
Ahoj, hledáme do studentského bytu v Pardubicích pár set metrů od studentského kampusu další jednu či dvě spolubydlící, jsme 3 holky, ale ani klukům se nebráníme :). Nájem kolem 2 tisíc se vším všudy. Pro bližší info či foto piště.