Nabízím neprůchozí pokoj 3 min od tram spojovací, v bytě 3+1, 16m 2, volné od dubna, nájem 5500,- + kauce 4500 foto do pošty:)
Hledám spolubydlící do Jablonce http://www.espolubydleni.cz/podnajem-spolubydlici/395464-inz.htm
Urgentně sháním podnájem kolem 6 tisíc se vším.
Sháním spolubydlící do bytu v 1. podlaží rodinného domu se zahradou. Byt 3+1, 2 neprůchozí pokoje, jeden průchozí - společný obývák. Cena 7100 včetně poplatků.
Hledáme nájemníka do samostatného pokoje cca 14m2 v bytě 3+1 v paneláku do pěti minut chůze od metra Nové Butovice. (Nušlova)
Zdravím, urgentně hledám spolubydlení. Může být jakýkoliv pokoj. Jedna se o měsíc, maximálně 2. V případě fajn lidi klidne i na delší dobu .
Nabízím volný neprůchozí pokoj ve Vršovicích
NABÍZÍM pokoj vybavený ve Vršovicích. Kousek od NC Eden je příjemný pokoj v bytě 2+1. Samozřejmě společné prostory k dispozici. Pokoj je světlý, okno velké na západ.
Jsem 40 letý muž Aspergerovým syndromem, zaměstnaný na otevřeném trhu práce, s více než roční zkušeností z chráněného bydlení(zde jsem získal dovednosti pro samostatné bydlení). Sháním od března 2018 spolubydlení v Praze.
Modřany a blízké okolí: hledám pidibyt či pokoj pro občasné přespání. Zatím ve stádiu zvědavosti... :-)
Sháním v Praze byt k pronájmu 60+ m2 2kk a větší, ideálně Karlín, Žižkov, Libeň nebo širší centrum.
Moc pěkné místo, pokoj v 4+1 cca 15m2. Byt vybaveny, sluzby v cene, MYČKA, opticky internet, sklep, balkon do parku, dobra mhd, za par minut pesky ladronka, petrin i hrad.
Nájem 4500,- včetně internetu, 4+1. Hanspaulka 2 ženy, 1 mužena a 1-2 4nohý kočky. Na kvartál s možností prodloužení. //////////////////////// Rent 4500,- CZK (including internet) Hanslaulka district, Prague 2 Women, 1 wo-man, 1-2 4-legged cats 3
Hledáme spolubydlícího (kluka) IHNED do sdíleného průchozího pokoje v Betlémské
Free room in Prague 9 ;-) Neprůchozí pokoj s oknem do dvora, Praha 9 - Vysočany, ulice Českomoravská za 6.500,- měsíčně s internetem.
Světlý pokoj v 2+kk v ul. Sdružení za 7305,- se vším všudy.
Ahoj, hledám možnost podnájmu či spolubydlení v Praze. Na lokalitě mi asi ani tolik nezáleží. Jsem pracující 35ti letý muž, nekuřák.
Ahoj, od Nového roku sháním pokoj v centru, případně poblíž centra Prahy. Víc než stav bytu a cena je pro mě důležitý být někde mezi fajn lidmi. Já jsem učitel/student UK s celkem běžnými zájmy.
Hostivař, Přeštická ulice volný pokoj v 3+1