Já a mí tři spolubydlící nabízíme k pronájmu samostatný pokoj (22 m2). Pokoj je orientovaný na západ do parku Indiry Gándhíové, resp. ulice Thákurovy. Cena 8684 Kč/měsíc zahrnuje zálohy za služby a energie a internet. Pokoj bude k dispozici od 10. 7. 2021.
Spolubydleni,nepruchozi pokoje,Praha 8 Hvezdarna
🚩HLEDÁM SPOLU/BYDLENÍ V PRAZE. Zatím na dva měsíce – celý červen a červenec, možná i na delší dobu.
Já a mí tři spolubydlící nabízíme k pronájmu samostatný pokoj (17 m2). Pokoj je orientovaný na sever do ulice Zikovy. Cena 5742 Kč/měsíc je včetně záloh za služby a energie a internetu.
Velký samostatný pokoj u Vítkova
Pronájem samostatného neprůchozího pokoje v ulici Milešovská (Vinohrady)
Zdar, sháním spolubydlo na tohle: http://www.sreality.cz/detail/pronajem/dum/chata/kostelec-nad-labem-kostelec-nad-labem-/352918876#img=15&fullscreen=false Kostelec nad Labem, nájem náklady napůl. SMS 732673848 jen solidní zájemce.
Pronajem pokoje, Praha 1, najem 6600,-
Nabízíme ke spolubydlení krásný slunný pokoj v ulici Kouřimská / Vinohrady. K nastěhování od 1.dubna.
Nabídka volného pokoje (20 m2) v 1. patře rodinného domu v obci Úholičky, kousek od Prahy. Cena 6100 Kč/měs. (včetně záloh a internetu).
Hledám bydlení pro sebe a svého psa od dubna na Praze 5 či 6
Spolubydlení Žižkov, ul. Žerotínova
Nabízím levné spolubydlení na P7, volné ihned.
neprůchozí pokoj u Orteňáku
- neprůchozí - jen jeden spolubydlící
Jsem student PřF UPOL a sháním střechu nad hlavou v Olomouci. Neprůchozí pokoj, klidně i sdílený. Ideálně do 3000,- včetně energií a internetu.