Nabízím zachovalé skříňky a vitrinu. Celkem 4ks, jak je na foto. Prelakovano na kombinaci bila/černá. Vhodné např. Do dětského pokoje. Cena 600 + vlastní odvoz z Prahy 9 Tel: 732238703,
60./70. léta po kompletní repasi, více info a foto uvnitř
Nabízím kovovou palandu IKEA ve velmi dobrém stavu.
Nabízím za odvoz vinotéku CASO WineDuett Touch 21, která se rozbila půl roku po záruce. Nová stála kolem 9 tis. Kč, ale neměl jsem čas řešit opravu. Koupil jsem si novou a tuto jsem nabízel známým zadara a pak jsem na ni tak nějak zapomněl.
Straší (jednoduchá na ovládání) mikrovlnka
Rozkladaci rohova sedacka (vcetne polstaru) s uloznym prostorem. Rozmery: 190 x 270 cm. Sedaci cast ma hloubku 70cm a vysku od podlahy 40cm. Kozene casti poskozene (viz foto). Stari 6 let. Nutnost zajistit si vlastni odvoz i odnos.
prodám dvě úplně nové nepoužité nabíječky Parkside - lidl 1x PLG 20 A2 - 20V nabíječka 1x PLG 12-li A1 (trojúhelníková baterie) cena za kus
Rozkládací gauč s podnožkou. Rozkládací na dvojlůžko, plus šuplík na uskladnění.
koupená v červenci, používána 4 měsíce. Prodávam po stěhování (proto je stále zabalená), když už není potřeba, můžu poslat i doklad. (dobresny.cz) původní cena 2650, dnes už 2900)
akryl na plátně. 35x 25, 2007
Dekorativní dřevěné "puzzle" složené ze zbytků a odřezků v dílně, olejováno, materiál smrk, rozměr 50 x 100
sháním matraci 180x200 ideálně co nejnižší. Tzn. 10-12cm..
Nabizim tento splachovac k zazdeni pod omitku,s izolovanou nadrzi na vodu,bez ovladaci desky
Ikea matrace HAFSLO Velikost 160*200cm