Posílám dále tento velký proutěný koš. Byl používaný, je zaprášený mezi proutím - myslím, že vysát dobrým vysavačem postačí či na chalupu ideál. Mě postačí menší :)
teplovzdusny ventilator (teplomet)
Posílám dále tuto menší dvoumístnou rozkládací sedačku se dvěma polštáři. Za mě spíše na nouzové spaní. Na sezení moc pohodlná :) Polštářkům vypadly knoflíky, mám je - je tedy možno přišít. Používaná cca 3 roky v pokoji pro hosty, tedy málo.
Posílám dále tento psací stůl - bylo by ideální ho dát do kupy - je k opravě. Používat se dá, ale zasloužil by opravit :)
zehlicka
susak na pradlo
Prodám starožitnou komodu přibližně z let 1920–1930. Obsahuje 4 šuplíky, 2 boční dvířka, uvnitř každého prostoru je 1 police. Klíče chybí. Místy poškrábaná, ale na své staří perfektně zachovalá. Rozměry: výška: 140 cm šířka: 125 cm hloubka: 55 cm
Nabízím za odvoz dvě stará křesla
Beko WRE 6511BWW
Nabízím dlažbu, jeden balík (12ks), rozměry: 35cm x 35cm. Nové.
Nabízím nový obklad, 27 kusů, rozměry 35cm x 25cm.
Prodám 2 roky používanou skříň KLEPPSTAD z IKEA v dobrém stavu. Vlastní odvoz z Prahy 4 nutný.
Pračka s funkcí páry pro osvěžení a narovnání lehce nošeného oblečení. Skvělý stav, důvod prodeje stěhování. Cena dohodou.
Predám 2 (asi) ikea židle
1ks LURÖY Lamelový rošt, 90x200 cm, pouzite cca 8 mesicu za odvoz/lahvac plzen/...
Stůl je v dobrém stavu. Nicméně pozor fotografie jsou ilustrativní pro zájemce nafotim ten můj. Je černý a rozkládací.
90x200, včetně polohovatelného roštu