Sháním ideálně TONetku, nebo nějakou klasičtější zvýšenou židli pro vyšší postavu. Sháním i tip na prodej nových, moc toho na výběr není. Kdyby byly dvě, nebo v kombu s normálně vysokou, bylo by to nejlepší, ale to už chci asi nemožné :)
Prodám 1 pár nikdy neotevřených + další 2 páry používaných navíc béžových přírodních závěsů IKEA Lenda. Původní cena za 1 pár 899 Kč, nechám všechno za 350 Kč
Prodám zvýšenou postel 90x200 cm (bez matrace) za 3 tisíce + odvoz.
Funkční pračka, měli jsme ji za odvoz, po pár měsících již nepotřebujeme, tak posíláme dál
- ochranná ohrádka pro psy, 60-160 x 81 cm, bílá, zn.Trixie, používaná velmi krátce. - Původní cena 2 419,- Kč za kus. - viz https://www.animalshop.cz/ochranna-bariera-s-otviracimi-dvirky-60-160-x-81-cm-bila/
prodám myčku AEG, doma mi stojí od jara zabalená jak přišla. měla přijít do kuchynské linky, tu bohužel manžel nestihl dodělat a jako správný Ukrajinec místo toho narukoval do armády.Já kuchynskou linku sama nepostavím, navíc se mi trošku změnily priority :) .. záruka na ní do jara 2024, cena k jednání ... bližší info pošta https://www.aeg.cz/kitchen/dishwashing/dishwashers/built-in-dishwasher/fsk93847p/
Nabizim rozkladaci postel s pristylkou a supliky včetně dětské zábrany a uloznym prostorem. Laťové rošty, bez matrací. Nijak neponicene, viz foto, ted uz rozebrano, zabaleno do folie, k videni praha radotin; cena dohodou
Fontánka pro kočky CATIT senses 2.0 Nová, zapnutá dvakrát.PC 800kč, v původní krabici s návodem.Vhodný vánoční dárek pro Vaši kočku:)
Nabízím kožený gauč (opotřebovaný), 2 křesla (v dobrém stavu) a konferenční stolek. Cena za set 2000 Kč, případně dohodou. Vyzvednutí Praha 4 Nám. bratří Synků
135 x 69 x 31cm
Parní vysavač Zepter Tuttoluxo 6SB.
starší proutěné křesílko hledá další využití
Dvojdver rozmer 200cm*120cm*38cm Jednodver 200*58*38 Az na par sramu stale pouzitelne. Skrine jsou rozdelane a pripravene k odvozu P3
Málo použitý friťák Tefal filtra one.
Pekny stojan na CDcka. Za neco dobreho, treba cokoladu.