Používaný ale bez vad https://elektricke-hrnce.heureka.cz/tefal-all-in-one-cy505e30/?gclid=EAIaIQobChMI29uMlpWD_QIVErLVCh2iaQz7EAQYAiABEgLqifD_BwE#prehled/
Za odvoz nabízím dvě barové židle. Koupil jsem je i s bytem, ale nakonec jsem pro ně neměl užití a uložil jsem je v komoře. Omlouvám se za horší kvalitu fotek (jsou z inzerátu bytu od předchozího vlastníka).
Elektricky kontaktni gril tescoma president. Nikdy nepouzity. Nejlevnejsi novy jsem nasel za 2879 Kc. Prenecham za 2300 Kc. Predani Praha, pripadne lze asi i zaslat postou po predchozi platbe.
Odštípnutý kousek zadní části (viz foto) - na funkci nemá sebemenší vliv a může ještě někomu velmi dobře posloužit. Pořizovací cena 1900,-Kč
prodam fungující fén, součástí je i nástavec a nikdy nepoužitý kulatý kartáč. Fén má extra dlouhou šňůru. k vyzvednuti na Praze 9.
110 x 55 x 74 cm, dřevotříska
Dvojdílná, celkové rozměry: 190 x 110 x 50 cm. Nemám pro ni využití. Cenové dohodě se nebráním a dopravu případně osobně zajistím...
Za demontáž/odvoz nabízím dva regály na knihy, kolekce CD/DVD, apod. Rozměry každého z regálů: V: 202 cm S: 99 cm H: 17 cm
Skleněný konferenční stolek ze dvou částí. Bez viditelných vad. Rozměr cca 120x80x40 ovál viz foto. Tloušťka skla cca 1,5cm. Není to žádný drobeček, takže vlastní odvoz nutný. Ideální do většího prostoru.
Sada na přípravu kávy Aeropress.
Mlýnek na kávu.
Vanová zástěna, starší, v dobrém stavu. Možnost instalace levá i pravá. Rozměry 145/110 cm (š/v). Jednotlivé díly mají 47 cm, nemusí být roztažená celá.
Prodám nepoužité multifunkční krájecí prkénko Toro. Původní cena 1699 Kč.
HOOVER TELIOS TX60PET 011
Úplně nový, nevybalený stroj na výrobu popcornu. Červená barva, retro design, výška 47 cm. Vypadá krásně. :)
jako nový
Závěsné světlo Ikea Kryssbo, materiál nerez, světla halogen. Použité, ale plně funkční.