Z prave vyklizene kancelare mi zustal jeden velky stul pro 8-10 lidi, ktery slouzil sporadicky na meetingy. V nabytkove bance ho nechteji, tak hledam nekoho, komu by se takovy kus nabytku hodil, za odvoz. Blizko Namesti Miru v Praze.
V centru Prahy, kousek od Namesti Miru, vyklizme kancelar a zbylo nam par stolu, ktere mi je lito vyhodit a v nabytkove bance je bohuzel odmitli vzit, jsa pro jejich ucely prilis velke k neupotrebeni.
Tycovy mixer - doslova pri prvnim pouziti se nejak divne poskodila nadoba, tak jsem to dal na reklamaci. Mezitim jsem si koupil novy mixer a tento puvodni se nam tedka vratil po oprave domu. Nemame pro nej vyuziti, je jako novy, kompletni baleni (v nepuvodnim obalu). https://www.alza.cz/tefal-hb943838-infiny-force-v2-3v1-d5801682.htm
Pracovní stůl se šuplíky. Část pracovní desky je výklopná a polohovatelná. Vhodný k rýsování, malování a jiné činnosti.
Pouzivany 5 let. Mirne poskrabany.
Pouzivana 5 let. Mirne poskrabana. Prodam idealne vsechny 4 naraz (neprodavam jednotlive). Cena: 1000 (4 x 250)
Prodám černý psací stůl zn. Ikea.
za odvoz
V dobrém stavu včetně matrací
Za odvoz daruji kulaty stul, jiz toho zazil dost, ale stale muze zazit jeste vice!
ikeácká klasika, police trochu prohlé od tíhy vědění v provozu od listopadu 2019
Zahradní židle z Jysku. 2x černá zahradní židle Ilderhuse včetně podsedáků.
Za odnos koš na prádlo. Používaný, vypraný. Chybí jeden knoflík, ale dá se došít. Zbyl po předchozích nájemnících. Máme jiný. Slánka, pepřenka a mlýnek taky zbyly.
Jedno, či dvouplotýnkový vařič
Nabízím knihovnu za odnos Praha Vršovice, Kodaňská Za odnos Kdo dřív přijde, ten si ji odnese