Nepoužitý retro ocelový gril na uhlí v originálním balení, all steel hibachi
Troje leve vintage dvere 80x200
Bylo na ni spano rok a pul (pri pouzivani chranice matrace). V popisku je odkaz na eshop na konkretni matraci.
2 rosty. Kazdy 85x195. Bylo na nich spano asi 3 roky.
Rozmer kazde je 120x95x38cm. Nejsou uplne lehke, takze by pro ne meli prijet dva lidi (tim myslim dva muzi) a obe se nevejdou do jednoho kombiku.
Rozkládací pohovka, cca dva roky stará, šířka 188cm.
funkční,stary 35 let,odvoz nutný
Habr, dub, třešeň a borovice do kamen.
Nová matrace 90x200 PLUS F95 DREAMZONE z Jysku, zakoupená 19.1.2024, v záruce, účtenku mám. Ségra se ozvala, že její známej mi dá slevu na jinou matraci.
viz fotografie Praha 2 (3. patro bez výtahu)
Nabízím zachovalý použitý regál do skladu/sklepa jako úložný prostor Původní cena 2000,- Regál 1800x1200x600 mm kovový zinkovaný 5-policový, nosnost 875 kg https://www.bazaroveregaly.cz/regal-1800x1200x600-mm-kovovy-zinkovany-5-policovy--nosnost-875-kg/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAnrOtBhDIARIsAFsSe53oQV_uJxTFgv57WtkaAfJrOrx2AxjwVzLuaF4AaWtehvZQIRerb1UaAgbsEALw_wcB
Křeslo je včetně adaptéru do zásuvky + adaptér do auta!! PC 11.500 Křeslo nejen masíruje, ale taky vyhřívá! Předání nejlépe ve Vrchlabí kontakt 732 331 052 - wanoce@gmail.com
IKEA KOLON Ochranná podložka pod židli, jídelní židličku atd. matovaná, průhledná. Používaná, dobrý stav. 120x100 cm.
Nefunkcni pracka na opravu za odvoz. Motor prestal tocit v prubehu prani, predpokladam, ze oprava bude spocivat ve vymene uhliku v motoru (uz jsem takhle jedne pracce prodlouzil zivot a toci dal uz druhym rokem)
nová, nerozbalená
Nabízím nábytek IKEA, velmi dobrý stav, ideálně dohromady
Hnědý čajový set - hliňený