Nabízím jeden kovový policový regál. Stav viz foto. Cena: 100 Kč Rozměry: 97 x 216 x 56 cm K vyzvednutí/nahlédnutí: Úhonice, nedaleko Rudné u Prahy více info: kuptriko@centrum.cz
Vyměním za čerstvý vánoční stromek nebo za 500.
Prodávám tchýni křeslo Phase. Původní cena 13 000, koupeno 2019. Stav viz foto. Vyzvednutí v Modřanech.
IKEA VIMLE gauč/pohovka do L
MICKE https://www.ikea.com/cz/cs/p/micke-psaci-stul-bila-80213074/ Vcetne nastavce.
Porcelánová sada Thun - top stav. Talíře - 6xmělké, 6xhluboké, 6xdezertní a sada na kávu nebo čaj (6x šálek, 6x podšálek, 1x konvička na mléko a 1x cukřenka). Dvě mísy, hluboká a mělká. Vše v super stavu.
IKEA stůl Jokkmokk (již se neprodává)
vybalený , vyzkoušený.
knihovna nebo stolek za odvoz Praha 8 Kobylisy, nejlepe v sobotu odpoledne
Elektrický kráječ Gorenje s celokovovým tělem
za odvoz
Komoda Ikea Malm, k odvozu v Brně
Nashromáždilo se mi doma obrovské množství skleniček se šroubovacím uzávěrem, vhodných například na zavařování nebo pro "mastičkáře" a "kořenářky". Jsou jich desítky, od nejmenších (velikosti malé marmelády) až po půllitrové na okurky. Je mi líto to vyhodit do skla, nechcete to někdo?
Nabízím kávovar DeLonghi Autentica ETAM 29.510.SB s nefunkčním mlýnkem, ale fungující párou a přípravou namleté kávy
Nabízím překapávač ETA. Není to už žádný švihák. Už má své odslouženo, ale je pořád funkční. Za posledních 6 let jsem ho použil tak 2x ročně, takže se mi tu na něj zbytečně práší. Třeba ještě někomu posouží někde v garáži, na chalupě, v dílně nebo na koleji.
Nabízím pákový kávovar Delonghi Treviso. Je plně funkční. Už ho několik let nepoužívám, tak třeba ještě někomu udělá radost.
Světlé dřevo, používane, ale stále použitelné.
Kvalitní futon složený z kokosových, latexových a vlněných vrstev, rozměr 180x200 cm. Koupen před půl rokem, vyzkoušen, ale nakonec nevyhovoval. Při rychlém jednání sleva :-)