Prodám křeslo - poškrábané od koček. V době korony jim bohužel sloužilo jako škrábadlo. Je potřeba ho celé přečalounit.
Ráda bych vyměnila za plenky velikosti 1. Nemusí to být nutně Pempersky, beru i babylove z DM (119kč/bal.). Když nebudou plenky, radost mi udělá i čerstné ovoce. Třeba nektarinky, bio citrony a nebo mochyně peruánská, případně přebytky švestek z Vaší zahrádky.
Za odvoz z Barrandova nabízím plně funkční barovou skříň. Je mi líto ji vyhodit..
Ahoj, zbyl mi lichy policovy dil (prodavaji se po dvou), ktery daruji tomu, kdo si prijede. UTRUSTA Police, bílá60x60 cm 502.056.12 ikea . com/cz/cs/p/utrusta-police-bila-50205612/
Rád bych někomu daroval 140cm postel IKEA, včetně pěnové matrace. Jedna lamela roštu je zlomená, opravovaná lepidlem a gafou. Potah matrace má drobné flíčky, ovšem je čistý, vypraný.
Pouzivana, vo vybornom stave. Vyska: 89 cm Sirka: 155 cm Hlbka: 40 cm
Pouzivany, vo vybornom stave. Pod sedacou castou je ulozny priestor. Dlzka: 190 cm Sirka (gauc): 85 cm Sirka (lozko): 130 cm Vyska lozka: 40 cm
2 křesla Ikea Poang s podnožkami
Nabízíme ZA ODVOZ téměř nepoužívaný rohový pracovní/pc stůl IKEA MIKAEL.
prodám dětskou postýlku GULLIVER (Ikea), bílá 60x120 cm
Prodám starý sekretář z ořechového dřeva s vitrínou.
nabízím dětskou postel Klups - sovičky
Nabízím jídelní stůl - střední desku lze odložit. Délka 120, s přidanou deskou až 160 cm, šířka 122 v nejširší části, výška 75 cm.
Nabízím zdarma k vyzvednutí polohovatelný a rozkládací konferenční stolek. Má už něco za sebou, ale byl skvělý na deskovky ,-) Délka 115, po rozložení až 155 cm, šířka 74, výška 53 cm (volitelná).