Sada doplňků
Prodám dámské boty TCX s-race
Prodám dámskou textilní bundu Evolution, černá / šedá, vel. S.
koupil jsem je jako náhradní boty a měl je párkrát na sobě. při posledním pobíhání po městě mi ale došlo, že jsou mi malé :)
10 děr, barva black noir, úprava industrial greasy. za 1500, nebo cenu nabídněte...
Nabízím boty Macbeth měla jsem je asi třikrát na noze jsou mi bohužel velký. Počáteční cena byla 1600 kč prodám je za 800 kč i s poštovným.
Podprsenka s pevnými košíčky. 40D v UK odpovídá 90D v ČR. Je naprosto nenošená, s visačkou. Původní cena 16 liber.
KOZLEKY - ABSOLUTNÍ NOVINKA - Kozačkové návleky (– ruční výroba/úprava)
Podzimní/jarní kabát z Asosu, velikost 8, nenošený.
Krátká zimní bunda, kožešina na kapuci odepínací, zapínání na zip a poutka, nenošená, koupená v Mangu. Materiál 50 % vlna, 50 % polyamid.
Prodám krátký kabát Atrattivo na podzimní/jarní nošení. Materiál 50 % vlna.
Nové - nelezené lezečky
Kuchařský rondon RADIM vel.50
Barevné punčocháče s originálním autorským motivem muhehe na lýtku. Barvy: tyrkysová, královsky modrá
Velikost: S, M, L Barevné punčocháče s originálním autorským motivem muhehe na holeni. Barvy: tmavě zelená, černá
nove panske boty Grenade Desert Storm, velikost EU 44, kozene, brousena semis, odstin GUM. Sada zlutych kulatych tkanicek a ponozky Grenade navic. Cena v obchode cca 1800Kc, prodam za 700Kc
Nová fialovo-zelená kravata z dílny ArnaDesign.com - originál, 100% hedvábí
Pánské tričko Ganesh dovezené z Nepálu. Nové. Vel. 42
Krásná pánská košile dovezená z Nepálu. Nová. Vel. L.