nové boty Botas Dresden vel. 44
Mikina s kovovým zipem teplejší
velikost M (šířka 56 cm, výška 65 cm, rukávy 65 cm) Nenošená (nevhodný dárek) původní cena v sezoně 1699 Kč www.sam73.com
Sportovní bunda s NO WIND membránou.
Pro ty co mají nohu ještě menší než mám já. Jsou mi malé, měla jsem je dvakrát na noze. Vel. 35, jsou v záruce, s účtenkou a krabicí. Cena bude nižší než původní (549,-), kdo máte zájem napište, dohodneme se.
ÚPLNĚ NOVÉ STYLOVÉ BOTY
šaty a sukně za symboliku
hadry za odnos (ani nemusíte dojet až ke mně, klidně se s vámi sejdu na půl cesty) na požádání přeměřím (velikost převážně M, pokud není uvedeno jinak)
Bílé tričko Makaveli Branded 001971 s dlouhým rukávem. Velikost XL. Nenošené!
Bílé tričko značky RocaWear v dobré stavu. Velikost L
Bílé tričko s nápisem "Show yo tizzle" a podobiznou Snoop Dogga. Nenošené!
Prodám montérkově modré bokovky Roxy. Příjemné na nošení, ale já osobně mám raději slim nohavice - tyto jsou spíš tzv. cigára. Třeba to někdo máte zase naopak :) velikost: 29, ostatní viz foto. (délka 100cm je měřena od konce nohavice po vršek viz foto
Ahoj, nechtěl by někdo celokožené boty Vagabond? Mě bohužel nesedí ta otevřená špička (tu doporučuji zvážit), jinak mají tak akorát podpatek co dělá hezké nohy a je moc příjemný na celý den. Bohužel já je jen skladuji a nenosím :(
vesticka Replay malo nosena vel S-M
Téměř nenosena podzimni,zimni bundicka Replay.. pro slecny velikosti S-M spis velmi prijemna a pohodlna na knoflíky :)
Nove nenosene modni holinky vel.37,stihly kotnik :)
Venku nenosene holinky essensiale,vel.37..na drobnou stihlou nozku :)