dámská zimní bunda Horsefeathers
Kabelka Gionni cena 590,-
jen vyzkoušené - vypadají podle toho. bohužel mi na jedné noze nesedí...
Prodám dámský kabát Orsay. V perfektním stavu, téměř nenošený. Vel. 38. Cena uvedena bez poštovného. V případě rychlého jednání sleva.
Krásná a zajímavá sukně v kombinaci bílé a černé barvy, zdobená falešným zipem. Úplně nová, ještě s visačkou. Pouze odzkoušená. Pas 51 cm. Původní cena 600 Kč
Překrásný náhrdelník z říčních (sladkovodních) perel zlaté barvy (barveno pigmentem). Délka náhrdelníku - 46 cm Rozměry perel - 0.6 - 0.7 mm. Říční perly
Luxusní náušnice s krystaly Swarovski elements Rhodiováno (hypoalergenní, korozi a oděruodolné - ideální pro dámy, které nemohou nosit běžný bižuterní kov!) Pozlaceno bílým zlatem 18 k, původní materiál - směs mědi a zinku 2 mm x 33 mm Au 18k
Prodám tyhle boty, skoro je nenosím, jsem spíš na kecky. Jsou v záruce do 10.4.2015. K vyzkoušení v Praze Nuslích.
Viz popisek.
Nenošená.
Nošená jen příležitostně - velmi dobrý stav.
Jako nové kalhoty. K vyzvednutí v Praze, nebo pošta. 100% bavlna.
Jako nové kvalitní kalhoty. Měl jsem je tak dvakrát. K vyzvednutí v Praze, nebo pošta. 100% bavlna.
Prodám dvakrát nošené lehké kalhoty, jsou tedy jako nové. K vyzvednutí v Praze, nebo pošta. 100% bavlna.
Prodám nenošenou košili od M&S, velikosti 44,45, kvalitní materiál.
vel. S/M
Prodám pásek Woox. Velikost S/M 85 - 100 cm.
Fox Motion-Concept - Black/Gray 44,5