Prakticky nenošené (jen jsem je vyzkoušel, a pak už kvůli barvě neoblékl) - většinu času strávily ve skříni.Velikost 46
Prakticky nenošené (jen jsem je vyzkoušel, a pak už kvůli barvě neoblékl) - většinu času strávily ve skříni. Velikost 46
Původní Vibram FiveFingers v. 46, nošené jen pár dní, většinu času strávily ve skříni
Prodám bundu (kabát) švédské značky a prvotřídní kvality. Je nepromokavá, khaki barvy, kožíšek a kapuce (obojí separátně) se dají sundat, skvěle řešený systém kapes + jedna náprsní uvnitř.
Velikost M, trochu vytahané okrasné barevné nitky.
Darek, ktery jsem nikdy nevyuzil... Velikost L (141 M) Znacka Russell Cerna barva SLEVA z 600,- na konečných 350,-
semiškové myslivecky zelené lodičky, nové
Pár hadříku, pro které už nemám využití :)
Prodám zimní bundu Reserved, vel.40
Billabong s koženým řemínkem.
Orsay vel. 36, ve skutečnosti opravdu pěkně sednou na těle, rozvinou se do retro střihu.
1) Dámská bunda Bench zeleno-žlutá,PC 1499,-kč, nyní 300,-kč 2)Hnědo-zelená bunda Bench, PC:1399,-kč, nyní 280,-kč Obě super stav
Gepardí mikina vel S s kapucí. Tally Weijl, teploučká, super stav. Opravdu pro nějakou malinkou slečnu.
Zimní kabátek, vel.36 zn. Camaieu(odpovídá vel.M.), velice slušivý, skvělý stav.PC:1499,-
Reserved vel.36, PC:1099,-kč, dobrý stav.