Boty Millet Hike Up Low GTX Men (velikost: UK 8.5, EUR 42a2/3, US Men 9)
plátěné letní tenisky, délka stélky 24 cm
plátěn boty, délka stélky 24 cm
Lodičky Ecco, velikost 39
Velikost 45, kožené, opotřebované, nemají původní podrážku.
Velikost 42-43, skoro nové, "cruelty free", vegetariánské boty ze syntetického materiálu.
zcela nové semišové mokasíny, prodej z důvodu výběru špatné velikosti při nákupu v e-shopu. Barva TAUPE
1x obuté členkové platené tenisky značky Toms so zdobeným lemom a jemnou siluetou. Semišová vložka v topánke je ultrapohodlná vďaka latexovej klenbe. Materiál plátno a gumová podrážka.Kupované na stránke Urbanlux.sk. Dôvod predaja je nevyhovujúca veľkosť
Luxusní kalhoty z Fleru, nenošené. Vel L (větší M?), PC 1700, nyní 1000 Kč. Látka je o neco světlejší/stříbrnější, lehké, originální, úžasné! http://www.fler.cz/zbozi/sede-bavlnolnene-kalhoty-3796205
Prodám zimní kožešinovou čepici zn. Kara Trutnov.
nabízím z Inidie dovezené kalhoty a šaty převážné dámské. Osobní vyzvednutí v případě zájmu nejoptimálnější.
PRODÁM!! vel: 38/39 (spíš 39 možná i 39,5) cena 450kč nové objednáno z Anglie, ale bohužel pro mě opět špatná velikost. Normálně mám 38, ale jsou mi velké
Dámské luxusní černé sluneční brýle zn. Max Mara v originál krabičce - běžně opotřebené
Nadčasový stříbrný prstýnek z pravého stříbra se 16 zirkony - vel. 56
Prodám oblečení značky H&M, Zara, Mango, Orsay a další Vše vel XS-S Cena od 100 - 200 Kč/ks. Odběr možný Praha 3 Mimo Prahu možné za doplatek poštovného
balerinky s.Oliver, velikost 41 (ovsem v realu mensi, cca 39-40), temer nenosene, puvodni cena 1100,-
Slip-on s hadím vzorem v krémové barvě.
Supr mikča s ňuchňacím kožíškem a kapucí Bershka
Džínová bundička Terranova, ideální na teplé jaro, TEĎ!!!