Šedá balónová sukně s dvojbarevným sítotiskovým potiskem 1203 (nášivka) a přehybatelným lemem z jemné růžové lykry.
Vypodšívkovaná bunda s kapucí a s kapsami. Rukávy a délka bundy jsou zakončeny do nápletů. Málo nošená. Původní cena 1299,-
zcela nové semišové legíny s makovým motivem
prodám zcela nové tričko Emporio Armani
Perfektní barefootové botky. Opravdu měkká a pružná podrážka, široká špička. Nesedí mi velikost. Prodávám za cenu, za kterou jsem koupil. Když se nikdo nenajde, tak vracím zpět do obchodu.
dámské boty Puma,nenošené vel.38 od paty nahoru 32,5cm přes lýtko 15,5cm
Original dres jako nový
Prodám zcela nové a nenošené kvalitní boty Nike Mogan. (nevyhovuje mi velikost)
Celokožené a ve výborném stavu stylové boty Hard Work č. 41. Surová podrážka se vzorkem, pohodlné. Nosila sporadicky dámská noha. PC: 2.340 Kč
Vyrobena z lehkého neoprenu (vodě-odolný materiál), udržujícího teplotu. Uvnitř malá kapsička na druk. Nošená minimálně.
Nové sáčko s jemný vzorem, nenošené, ještě s visačkou.
Krásné bílo červené šaty. Jsou jemně nařasené a dělají krásnou postavu. Byly nošené, ale jsou v dobrém stavu. Velikost 38
Vzorovaná sukně do pasu z lehkého materiálu. Velikost 12. Nošená minimálně
Lehká, praktická a velmi teplá bundička, která lze zabalit do malé kapsičky, která je součástí bundy. Nová, dámská, velikost M
Velmi příjemná bunda s vnitřním semišovým kožíškem. Vhodná na zimu, podzim i jaro.