Volutový náhrdelník, svěží barvy. Vyrobený z kroucených úpletových šňůr. Zavazování na mašličku. Celková délka 87cm ,délka bez zavazování 31cm.
Veselý náhrdelník z volutových šňůr-krouceného úpletu, saténové šňůry a skleněných korálků s perletí. Zavazování na mašličku. Celková délka 79cm, délka bez vázání 33 cm.
Prodám dámské boty
úplně nový kabát z Manga, nenošený. nesedí mi. klidně ho někam přivezu po Praze http://www.mangooutlet.com/ficha.faces;jsessionid=3DD938B8E0446E4251BE64B4C7A03A26?state=outlet_061_CS
Sexy lodičky na vysokém podpatku a platformě. Hadí potisk, vnitřek červený. Boty jsou skoro nenošené, super stav.
pásek nixon ( 350,- ), pásek ( značku jsem nerozluštila, ale je pěknej, to je důležitý 8) ( 300,- ), boty kožené, téměř nové, měla jsem na sobě cca 8x, 39 ( 600,- )
džínska ( 600,- ) a manžestráková bunda levis s kožichem ( 250,- ), bunda only ( 500,- ) Všechny bez jakýchkoliv vad, méně, či vůbec nošené
DVS Militia Black Grey vel. 44,5 1000kč
10 ks, 32 cm SE, gumičky zdarma
Kanekalon set 8 ks DE pseudready
11 ks, SE fake dready. Jeden papouškový, jinak všechny blond s barevnými konečky.
Clip-in kanekalon
Cestovní taška s rukojetí a kolečky.Velikost s madlem 80cm, šířka 32cm, výška 45cm. Skoro nová. Cena dohodou.
Prodám úplně nové, nenošené boty Vivobareffot, vel.37.
Mikina s potiskem. Velikost 36