Nové nenošené Barefoot boty. Kožené s gumovou porážkou honeycomb (po pár nošeních zmekne do maslova). US vel.4 (13,5 x 5,5 cm rozměry vnitřní stelka) Předání Praha nebo + poštovné
Nové nenošené boty, jsou mi úzké. PC 1850. Pravá kůže, Rieker, netřeba představovat. Možné předání Praha 3 či poblíž, případně poslat+poštovné
Vzaté cca 10x, jsou mi úzké (změna nohy po porodu). Na noze velmi slušivé, pohodlné. Předání Praha 3 či poblíž, případně zaslání za poštovné.
Nové šedé kotníkové conversky. Jednou projité, jsou mi úzké. Pořizovací cena 1400. Předání Praha 3/poblíž, případně poslat dle cen ČP.
Modré nízké conversky, nenošené, špatná velikost. PC 1400 kč. Předání Praha 3 či poblíž /případně pošta.
Příjemná zimní bunda, nenošená, větru vzdorná, vodní sloupec 10 000, kryté švy. Černá s růžovými detaily., velikost 40, odepínací kapuca. TOP stav.
prodám nový nenošený klobouk Quicksilver vel.S-M tel.736130988
prodám klobouk ELEMENT vel.S-M tel.736130988
prodám nové kožené kotníkové boty vel.9 tel.736130988
prodám novou černou maskovanou parku vel.S bunda má odepínatelnou zimní vložku tel.736130988
Zbavuji se oblečení vše je v odkaze na vinted.
Converse All star, panske Velikost 43, kožené boty
Pánská kožená bunda KARA, hnědá.
Penezenka Star Wars, na zip, spousta mista pro karty, kapsicka na drobne na zip atd.
Ocelově modré dlouhé šaty s háčkovaným vrškem a plisovanou sukní, příjemný chladivý materiál, krásný rozevlátý střih sukně