Nenosím, není to můj styl, velikost S/M
Moc hezké, koupené v rozmaru v Crashilly butiku v Praze,ale jsou mi moc těsné,takže nenošené. Velikost S, může být i XS
Není to můj styl, byla jsem v nich venku tak jednou. hodí se v nich dobře. Vnitřek je vyplněný kožíškem, takže zahřejí. Velikost 40-41
Šaty a sáčko ušité v Africe (koupené v Senegalu) Jsou z místní mírně voskované látky a s podšívkou. Šaty mají krátký rukáv, sáčko tříčtvrteční. Ke kostýmku patří i batužkotaška :)
K ničemu se mi nehodí, super stav, velikost S/M
Moc jsem nenosila, bílou moc nemusím. Jsou moc krásné, mají spodničku a dělají dojem lehce nařasené sukně :)
Černé mini dámské šaty Bonprix s volánem na jedno rameno. Šaty jsou jako nové, pouze dvakrát nošené. Původní cena 890,-
Prodám černé šaty Zara s třpytkami, s hlubokým výstřihem na zádech. Šaty jsou jako nové, jen 3x nošené. Původní cena 1100,-
Kabela půlkulatého tvaru, vyrobená z příjemné koženky. Velmi objemná, přesto stále elegantní. Uvnitř kapsa na zip. Ucho crossbody, volitelné délky. Velikost: šířka 55cm, výška 30cm. Nošená, ale ve velmi dobrém stavu. Původní cena 1200,- Kč
Prodávám pánské nenošené WeSC Casual Chukka - kožené kotníkové tenisky s elegantním nádechem.
Prodám zelenou dámskou jarní/podzimní bundu značky Ragwear. Nošená, ale v dobrém stavu bez vad. Bunda je na zip.
délka stélky 25cm (značena jako 38, odpovídá 39)
Znackovy damsky kabat znacky GAS. Velikost M. Delka: 74 cm, sirka ramena: 41 cm, delka rukavu: 63 cm, hrudnik: 100 cm
Dámské hnědé polobotky značky Pikolinos Celokožené měkkoučké a hlavně pohodlné polobotky...Bohužel neunosím:/ Stav: Nové, nenošené. Původní cena: 2 699 Kč, nabízím za 2100 Kč!
Moc prijemna a prakticka mikina od fitmy, ktera dela radu SeaSheperd. Kapsy na zip, elegantni kapuca. Na drobnou sdamu nebo dite.
Pěkná, vůbec neobnošená sportovní bunda z jemné kůže velikosti 50 na zip. Zakoupena v Turecku. Ohyby neošoupané. Původní cena 6000 Kč, nyní 3500 Kč.