Prodám batoh, na který je každý zloděj krátký. Batoh je jako nový, použitý 1x, vč. originální krabice a štítků. Pouze osobní odběr v Liberci!
Značkové dioptrické brýle HUGO BOSS v originálním pouzdře HUGO BOSS.
Legíny vel. XXL (odpovídá spíš našemu XL), PC 1050,- Barva je sytější než na fotce od výrobce!
Legíny vel. XXL (odpovídá spíš našemu XL), PC 1050,-
Minimálně nošená, vez vad, barevně se mi nehodí :) velikost sedi hezky i na M délka 70cm šířka v pruramkach 5Ocm
Prodávám dámské boty La Sportiva Tibet GTX
Dlouhý vypasovaný kabát, vel 36
Prodám jarní kabát citronové barvy velikosti 38
27 single dreadu z kanekalonu
Nabizim za odnos nove panske triko s napisem "Legendy jsou narozeny v breznu 1954". Nikdy nenosene, omylem jsme objednali 2 ks. Vhodne jako darek. :)
Pánské outdoorové boty vel.UK8,5 EUR 42,5 Nenošené, důvod prodeje- nevyužiji. Vhodné pro vícedenní horské túry Vyrobené z pevné olejované nubukové kůže Ochrana svršku zvýšena gumovým okopem Mezipodešev z mikroporézní pryže
Mikina Quiksilver COMP LOGO SCREEN FLEECE, velikost XL, v černé barvě, nová s visačkou, příjemný materiál 85 % bavlna, 15 % polyester. Osobní předání Praha - Strašnice https://panske-mikiny.heureka.cz/quiksilver-comp-logo-screen-fleece-cerna/#
Nádherné šaty, které jsem na sobě měla pouze na jedné události a pak na tomto focení. Je mi líto, že leží ladem, tak je posílám dál někomu, kdo by je užil. Ideální třeba pro fotografy na focení žen. Díky široké sukni vhodné i na těhotenské focení.
trička, kšiltovky, tašky, cedulky s nápisem naší čtvrti :)
Nabízím koženou retro tašku se zajímavým zavíráním.za odnos ze Smíchova.
Květinové náušnice, ruční výroba, kov a hedvábí. Nepoužívané, velikost květu cca 2,5 cm.
Nabízím piercing s hroty, nepoužívaný, rozměr 3 cm.