Dlouhé bílé šaty WalG vel. 38. Pohodlné, pružné. Vhodné na bílou prodlouženou. Jednou nošené, nezničené, šetrně vyprané, zkrátka jako nové.
https://www.zalando.cz/converse-chuck-taylor-all-star-colorblocked-unisex-tenisky-graveblackhyper-magenta-co415o0hr-a11.html Nikdy nenošené boty Converse v originální krabici, vel 39 (nesedí mi velikost).
Barevné dámske šaty
Šaty ze sametu, moc příjemné společenské, overal, batikovaný originál, vzala jsem ho na upcykl, ale přišla mi ho škoda, sukně TOPSHOP, elastická, vzadu upravená šitím
Topík nošen 1krát, oboje kraťasy jsou srdcovky, které mnohé zažily, ale jsou od kvalitních značek (Levis a Free People) takže mohou ještě někomu sloužící dál)
nošené, ale stále v dobrém stavu, pro detailnější foto, piš. Většinou sekáčové kousky, kterých jsem se už nabažila, ale vám ještě můžou udělat originální parádu.;) v případě zájmu, pošlu více detailních foto Cena:50,150,50,50
Prodám nové trekové boty Asolo Space GV MM, zánovní a nošené párkrát. Bohužel fakturu nemám, byl nevhodný dárek.
Prodám outdoorovou peněženku Lifeventure RFiD. Výborný stav. Používaná 2 měsíce.
1x nošené šaty, lehce transparetní. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 32 cm, šířka v podpaží - 42 cm, celková délka - 89 cm.
Vyklízím skříň a nabízím 1x nošené šaty v TOP stavu. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 37 cm, šířka v podpaží - 43 cm, délka rukávu - 18 cm, délka rozparku - 22 cm, celková délka - 97 cm.
Vyklízím skříň a nabízím nové, nenošené šaty. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 35 cm, šířka v podpaží - 42,5 cm, celková délka - 93 cm, délka rozparku - 16 cm.
1x nošené šaty. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 30 cm, šířka v podpaží - 40 cm, celková délka - 90 cm, délka rukávu - 15,5 cm
Vyklízím skříň a nabízím 1x nošené šaty v TOP stavu. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 33,5 cm, šířka v podpaží - 43 cm, celková délka - 96 cm.
Vyklízím skříň a nabízím 1x nošené šaty v TOP stavu. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 33 cm, šířka v podpaží - 36 cm, celková délka - 85 cm.
Vyklízím skříň a nabízím nenošené šaty v TOP stavu. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 30,5 cm, Šířka v podpaží - 44 cm, celková délka - 86 cm.
1x nošené šaty, uvedná velikost 6 odpovídá spíše vel. S. Pouze osobní předání v Praze. Šírka v ramenou - 36 cm, Šírka v podpaží - 41 cm, celková délka - 90 cm.
Vyklízím skříň a nabízím 1x nošené šaty v TOP stavu. Pouze osobní předání v Praze. Šířka v ramenou - 33 cm, šířka v podpaží - 40 cm, šířka v pase - 34,5 cm, celková déka - 81 cm.
Zimní bunda Puma Sideline Bench - nové - V krámě stojí 3600
snowboardová bunda pánská vel. L nenošená