Kalhoty UNIQLO, nenošené, vyprané.
Prodám nenošenou bundu Freshhoods. Ještě má původní cedulku. Objednával jsem velikost L, ale odpovídá spíš XL a pro mě je příliš veliká. K vyzvednutí na Praze 7 v Holešovicích nebo předání okolo Muzea a Hlavního nádraží. Původní cenu je možné si ověřit zde: https://freshhoods.com/products/pastel-bomber-jacket?_pos=1&_psq=pastel+bomber&_ss=e&_v=1.0
Nová
Společenské pánské kožené černé boty Brookville, číslo 41, koupené cca 2000 a jednou nošené na pohřeb
Cestovatelský pásek, do kterého si můžete bezpečně schovat peníze. Má plastovou přezku, tak ho není třeba sundavat při letištní kontrole. Jednou použitý, jako nový.
Triko dovezené z Peru z Pucallpa, měl jsem ho na sobě jednou a bohužel je mi malé. Od rameního švu po spodní lem 59 cm šířka v podpaží 50 cm Barva je míň červená a víc cihlová, ale mobil to neumí zachytit bavlna, značka Nativo Peru
Triko dovezené z Peru z Pucallpa, měl jsem ho na sobě jednou a bohužel je mi malé. Od rameního švu po spodní lem 60 cm šířka v podpaží 55 cm Barva je černá a bílá s malými barevnými částmi ve vzorech.
Nové, pouze vyzkoušené, nesedí mi velikost Od pasu ke konci nohavic 97 cm pas na gumu a šňůrku, šířka 30-60 cm
Nové, pouze vyzkoušené, nesedí mi velikost z boků parádní veliké kapsy Od pasu ke konci nohavic 85 cm pas na gumu a šňůrku, šířka 30-60 cm barva těžko pojmenovatelná :)
Nové, pouze vyzkoušené, nesedí mi velikost z boků parádní veliké kapsy Od pasu ke konci nohavic 85 cm pas na gumu a šňůrku, šířka 30-60 cm barva cihlová, odpovídá spíš té fotce na koberci
Nabízím k prodeji set se společenskými šaty. Pouze jako celek.
Nabízím hnědé kožené sandály Clarks velikost 38. Praha -Střížkov
Velikost 44 a 45
Nenošený oblek vel. 52
Pánský oblek Blažek vel.52
- prodám menší jednoduchou koženou kabelku - málo používaná, je v pěkném stavu bez vad - barva hnědá - rozměry později nebo na požádání
3k vouchery
nova cerna sukne, vnitrni sortky vel M