Krásné černobílé sandálky pro letní období,ve velice dobrém stavu...
Černý pravý český kožich z králíka pod kolena s podšívkou zn. KARA - žádná Čína! - velikost M/L - jako nový!
Supr stav, velice zajímavé tričko. Kupovala sem ho přes e-shop a nesluší mi tak, jak bych chtěla - proto prodávám..
pruhovane triko se zipem zn. KOOKAI, M/L
Vintage tmavomodrá šusťákovka s kapucí a "klokankou", spíše dámská, vel. M, v dobrém stavu.
Vintage dámská "obleková" vestička s kašmírovým vzorem Yessica, vel. S (v dobrém stavu)
Spousta oblečení za velmi slušné ceny, jen málo nošené, některé nové.
PC 45ZL,-, přenechám za 200,- Velikost spíš M, delší, příjemná bavlna. Kupované pro mámu, nesprávná velikost.
Nové naušnice LABOKA, jsou z plsti a bižutérního kovu. Průměr 2,5 cm. Na mě jsou veliké.
Nabízím košili velikosti L. Příjemný materiál.
Nabízím krásnou a originální sukýnku. Stylové zipy po stranách. Měla jsem ji jen párkrát na sobě. Obvod:80cm Délka: 37cm
Prodám tyto elegantní botky. Velikosti 39 Jednou na noze. V případě zájmu mi napište na email: Ondraskova.Jana@seznam.cz
Leopardí šaty
rozměry: délka 35.5cm x hloubka 8cm x výška 38.5cm, délka ucha 56cm JEDNÁ SE O NOVÉ ZBOŽÍ
https://www.facebook.com/Cvrckovo?fref=ts Po delsi odmlce nejaka recyklovana malovana parada:)