Téměř nenošené tričko vel. L. Nejsem z Prahy, možno pouze poštou. 50,-
Prodám opravdu krásné nikdy nenošené šaty z HM. Vel. 46, spíše odpovídá ale 44, vel. XL Páseček není jejich součástí, ale šaty mají poutka na širokou mašli, či úzký páseček. Vzadu ozdobné knoflíčky. Nejsem z Prahy, možno pouze poštou.
Prodám nošené šaty z HM. OK stav, párkrát prané. Nejsem z Prahy, možno pouze poštou.
Párkrát mošwné šaty Debenhams vel. 16. Barva je spíš do studena.. na fotce vypadají pruhy béžové, ale jsou spíše do stříbrno šeda. Nejsem z Prahy, pouze pošta.
Nikdy nenošené černé šaty zn. Monsoon. Vel. 18. Objednala jsem si je na svatbu a oblékla pak jiné. Od té doby visí ve skříni :/ Stály mě 1800,-, ale prodám prakticky za jakkoukoliv cenu, je zbytečné, aby mi tu visely jen tak :) Nejsem z Prahy, takže
Dámské polo tričko Lonsdale, hezká fialová barva, nové, ještě s visačkami. Vel. 18, ale odpovídá naší XL. Nejsem z Prahy, pouze poštou. Platba na účet.
Dvouvrstvé svatební šaty
Černá košile značky F&F
CROCS Alice
Nová podprsenka Freya
http://fifulinka.rajce.idnes.cz/hadry/ Obleceni jak nove, tak starsi. Ceny az na nove veci jsou smluvni, necham za par kacek i cokoladu:)
Dámské mikiny ve skvělém stavu !!! Velikost S !!! Velmi levně !!!
hezká mikina, má malý flek, ale je pod kapucou takže nejde vidět!
krásná úplně nová tekno sukně, původní cena 1199 Kč vzadu nažehlovačka
mikina je jako nová, nenošená byl to nevhodný dárek MOŽNÁ SLEVA
PUMA Icon Windbreaker /electric green - colours mix/ vel. M