Prodám dámskou noční košilku značky Etam velikost S. Nikdy nenošená ani nezkoušená. Původní cena 669 CZK aktuálně za 500 CZK - doklad přiložím.
Béžový kabát - nenošený
Nové lněné šaty z UK
Prodám novou nepromokavou bundu Loap, vhodná na podzim a jaro.
přiléhavé body se zajímavými detaily z latexu NOVÉ - nevhodná velikost
Černé Martensky se vzorem, velikost 37. Nošené pouze dvakrát - perfektní stav. Pozor: je to ta nová série vyráběná v Thajsku, takže už nejsou Made in England.
Nabizim velmi vtipne tricko s chaeleonem, bohuzel je mi male - vel. S, proto posilam dal, nenosene, jednou prane.
Nabizim Iron man tricko damske, barva hneda, ten kruh vepredu ve tme svetelkuje. Bohuzel je mi male - vel. M, proto posilam dale - je nenosene, jednou prane. Barva odpovida spise te fotce v zrcadle. Na prani premerim.
Nabizim krasne elegantni sacko od Camaieu, vel. UK 10. Nevhodny darek, je mi male, puvodni cena byla cca 700Kc.
Nabizim krasne NENOSENE bile sako, vypada velmi luxusne. Zapinani na skoro neviditelny hacek, viz foto. Zn. Reserved - nevhodny darek, je mi male, vel. 38, proto posilam dale.
Nabizim modre tricko s kuretem-metalistou
Nabizim damskou mikinu s kapuci, prijemny "plysovy" material, dobre se nosi. Vel. 38.
Nabizim elegantni tricko, vel. S
vintage
Z obchodu Urban Outfitters.
velikost S/M, z obchodu Anthropologie